Antena Meniu Search
x

Video Captură uriaşă de droguri în Capitală. Un albanez, prins cu cocaină în valoare de 1 milion €. Voia să o amestece cu alte substanțe ca să tripleze cantitatea

Captură uriaşă de droguri în Capitală. Un cetăţean albanez a fost prins cu 3 kilograme de cocaină asupra lui. Avea în plan să o amestece cu alte substanţe ca să îi tripleze cantitatea. Odată ajunsă pe piaţă ar fi valorat aproape 1 milion de euro.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 30.04.2024, 20:15

Vezi și

Bărbatul a intrat în atenţia poliţiei în urma unui denunţ. A fost filat iar în momentul în care anchetatorii au aflat de transport i-au organizat un flagrant. A fost oprit în trafic, în Bucureşti.

Captură uriaşă de droguri în Capitală

În maşina lui poliţiştii au găsit 3 pachete, fiecare cu 1 kilogram de cocaină. Iar în tocul de ochelari avea alte 8 grame despre care ar fi spus că sunt pentru consum propriu. Marfa era adusă din Spania şi urma să ajungă la consumatorii din România şi de pe litoral.

A fost reţinut 24 de ore şi trimis în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile penru trafic şi consum de droguri de mare risc. Dacă se va stabili cu certitudine că această cantitate provenea din Spania, încadrarea juridică s-ar putea schimba în trafic internațional de droguri de mare risc, pedepsit în România cu 25 de ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Evenimente » Captură uriaşă de droguri în Capitală. Un albanez, prins cu cocaină în valoare de 1 milion €. Voia să o amestece cu alte substanțe ca să tripleze cantitatea