Antena Meniu Search
x

Video Mituitorul judecătoarei Ana Maria Chirilă a fugit din arestul la domiciliu la câteva ore după ce a fost trimis acasă. Își aflase sentința într-un alt dosar

Încă un caz revoltător în justiţia din România. Mituitorul judecătoarei din Suceava, filmată în timp ce se droga cu cocaină şi acuzată că vindea informaţii interlopilor, a fugit din arestul la domiciliu! A fost lăsat în libertate cu doar câteva ore înainte ca instanţă să se pronunţe într-un dosar de răpire. Individul a primit a patru ani de închisoare, dar acum e de negăsit. E dat în urmărire naţională, dar nimeni nu ştie dacă mai e în ţară.

de Redactia Observator

la 27.04.2024, 19:25

Vezi și

Mituitorul magistratului Ana Maria Chirilă, interlopul Mihai Pînzari zis Tonici, a fost trimis joi acasă, în arest la domiciliu. O decizie controversată având în vedere că individul, cunoscut în zonă ca un tip periculos - interlop, cămătar şi bătăuş, aştepta o decizie definitivă într-un dosar de răpire. Era de şase luni luni după gratii împreună cu judecătoarea pe care ar fi cumpărat-o cu bijuterii, maşini, bani şi servicii de pază şi protecţie ca să-l scape de pedeapsă.

Ana Maria Chrilă este magistratul filmat când se droga acasă cu cocaină dintr-o farfurie. Ambii au beneficiat de clemenţă şi au fost trimişi acasă.

Mituitorul magistratului Ana Maria Chirilă, interlopul Mihai Pînzari zis Tonici, a fugit din arest

Cristina Filip, reporter Observator: Mituitorul judecătoarei Ana Maria Chirilă a fost scos din spatele gratiilor şi trimis acasă în arest la domiciliu sub umbrela unei legi care, culmea, spune că această decizie se poate lua în momentul în care comportamentul celui arestat este exemplar, nu influenţează ancheta şi, mai mult, nu există niciun risc să fugă. Fix ce a făcut atunci când s-a văzut acasă.

Pe acelaşi subiect

Ieri dimineaţă, poliţiştii i-au bătut la uşă.

Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava: Poliţiştii au efectuat verificările la domiciliul bărbatului, acesta fiind identificat şi efectuându-se procedurile de rigoare.

Câteva ore mai târziu a venit decizia definitivă de condamnare. Patru ani de închisoare pentru lipsire de libertate şi violenţă. Mai exact, în 2016 individul s-a dat drept poliţist, a răpit un mecanic auto suspectat de șeful acestuia că i-a furat un seif cu bani, şi l-a bătut până a recunoscut fapta.

Angela Bertea, reporter Observator: În jurul orei 17, agenţii se întorc aici, la casa interlopului din Rădăuţi, pentru a-l ridica şi duce la penitenciar să-şi ispăşească pedeapsa. Numai că, surpriză. Mihai Pînzari nu e de găsit.

Poliţiştii l-au dat pe individul de 43 de ani în urmărire naţională,Inițial, dosarul de răpire a fost judecat chiar de Ana Maria Chirilă. Judecătoare din 2015, preşedinte de complet la Secţia Penală a Tribunalului Suceava şi mamă a trei copii, e acuzată că ar fi ajutat traficanţii de droguri, contra cost, să scape de percheziţii şi dosare. Unul dintre ei îi era chiar iubit.

Ana Maria Chirilă este unul dintre cei mai renumiţi magistraţi din Moldova. Pe lista ei se afla inclusiv dosarul fabricii de permise de la Suceava, pe care îl studia când mascaţii au intrat peste ea în birou. însă nici urmă de el. Până îl prind, autorităţile trebuie să lămurească cine e de vină pentru decizia care i-a lăsat infractorului libertatea să fugă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Mituitorul judecătoarei Ana Maria Chirilă a fugit din arestul la domiciliu la câteva ore după ce a fost trimis acasă. Își aflase sentința într-un alt dosar