Antena Meniu Search
x

Video Cine este Vlad Obu, "imitația" fraților Tate care a ajuns în dosar cu idolii săi. Pentru 500 de dolari predă "Școala vieții"

Ancheta în cazul fraţilor Tate se extinde. Procurorii antimafia au descins azi la locuinţa iubitei lui Tristan Tate şi la un prieten al lor, personaj controversat, care deţine un studio de videochat aproape de casa celor doi milionari. Vlad Obu este copie la indigo a fraţilor Tate - are afaceri în industria videochat, îşi tatuează femeile cu numele lui şi îşi cultivă imaginea de adevărat guru în online cu discursuri toxice.

de Redactia Observator

la 12.01.2023, 19:22

Vezi și

Ancheta în cazul fraţilor Tate scoate la iveală noi personaje. Procurorii au descins dimineaţă la un studio de videochat de la marginea Capitalei. Patronul: Vlad Obu, prieten, presupus complice şi copie palidă a fraţilor Tate.

La fel ca frații Tate, Vlad Obu îşi câştiga banii de pe urma femeilor

Vlad Cristian Obuzic are 30 de ani şi a ajuns rapid în lumea bună a Capitalei. Şi-a câştigat faima cu un cont de Twitter prin care răspândea învăţăturile celor doi britanici. În scurt timp, a devenit influencer şi model pentru mii de adolescenţi. 

La fel ca fraţii Tate, Vlad Obu are şi el academie de făcut bani. Pentru 500 de dolari anual, îi învaţă pe băieţi "şcoala vieţii" şi dispreţul faţă de femei. Mai mult, după modelul britanicilor, fetele din anturajul lui au tatuat pe corp numele lui, iar într-un filmuleţ se laudă cu vânătăile de pe corpul iubitei lui.

Pe acelaşi subiect

"Eu mereu am incercat ca percepţia despre mine să fie cât mai aproape de realitate. Am văzut asta la Tate, e chiar mai mult. Viaţa lui reală este mult mai top decât ceea ce vezi pe net", spunea Vlad Obu, într-un podcast.

Vlad Obu, filmat când arunca sticle și scaune de la balconului unui hotel din Mamaia

Ce se vede mai puţin online este faptul că Vlad Obu poate fi un adevărat pericol public. În urmă cu un an, se distra aruncând scaune şi sticle de la balconul unui hotel din Mamaia. Iar un filmuleţ în care îndeamnă mai multe femei să îşi ucidă copii a devenit viral. Individul mai este acuzat de o tânără că i-ar fi pus mână în gât, iar un bărbat susţine că ar fi fost bătut de Obu într-un club din Bucureşti. 

Reporter: Care e legătura fraților Tate cu acel Vlad Obu?

Eugen Vidineac, avocatul fraţilor Tate: Habar nu am, nu am auzit niciodată de un astfel de nume.

În ciuda evidenţei, avocatul fraţilor Tate se delimitează de român. Între timp, la arestul central, milionarii au primit vizita celor de la ambasada Marii Britanii. Ambasada a confirmat pentru Observator că oferă sprijin celor doi cetăţeni britanici arestaţi. 

VICE susține că are înregistrări cu Andrew Tate când spunea că i-a făcut plăcere să violeze o tânără

Ancheta din România dezgroapă probleme asemănătoare, petrecute cu ani în urmă în Regat. 

O investigaţie VICE scoate la iveală înregistrări în care Andrew Tate spune că i-a făcut plăcere să violeze o tânără

Reteţa lui Andrew Tate, aşa cum e descrisă de procurori, ar fi fost una simplă - discurs amagitor şi promisiuni de căsătorie. După, calvarul. 

Andrew Tate: Unde este cina mea?

Fată: Baby, nu vorbi așa, te rog. Știi că vreau să îți fac cina, doar așteaptă să ajung la tine.

Andrew Tate: Sclavă!

Fată: Te rog.

Andrew Tate: Curea!

Fată: Vrei să fiu sclava ta sau soția ta?

Andrew Tate: Vei face orice îți spun, ceea ce e același lucru. Eu sunt bărbat, nu ascult plângeri de la femei. 

Eugen Vidineac, avocatul fraţilor Tate: Nu cred ca cineva a făcut pe cineva sclav şi nu ştiu dacă se pune problema ca cineva să oblige pe cineva să îşi facă un tatuaj.

Beatrice și Iasmina, prietenele fraților Tate, le iau apărarea

Cele două fete nu recunosc că sunt victime în dosar, deşi procurorii spun altceva. În exploatarea femeilor, Andrew Tate şi fratele său ar fi fost ajutaţi de Geogiana Naghel şi Luana Radu, cea din urmă o fostă poliţistă. Azi, ea a fost escortată din arest la înmormântarea bunicii. 

Reporter: De ce i-aţi ajutat pe fraţii Tate? Aţi fost o adevărată complice sau sunt acuzaţii nefondate? 

Luana Radu, fosta poliţistă: Suntem nevinovaţi! Este un dosar fabricat în totalitate, nu există niciun fel de probă. 

Reporter: Cine ar fi fabricat acest dosar? 

Luana Radu, fosta poliţistă: Din străinătate! Au vorbit prea mult, au supărat oameni sus puşi. 

Curentul creat în online de fraţii Tate a adunat milioane de adepţi. La o şcoală din UK, o discuţie despre viol şi vina femeilor agresate sexual - idei pomovate de Andrew Tate, a arătat efectul nociv al expunerii la astfel de mesaje toxice. Din 30 de elevi, 10 erau susţinători aprigi ai fostului luptător de kickbox. Un parlamentar a cerut Guvernului măsuri urgente. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Cine este Vlad Obu, "imitația" fraților Tate care a ajuns în dosar cu idolii săi. Pentru 500 de dolari predă "Școala vieții"