Antena Meniu Search
x

Video Colţul de Rai din inima Bucureştiului, unde credincioşii ortodocşi vin să ia lumina în Noaptea de Înviere

Mai sunt mai puţin de 5 ore până când vom rosti cu toţii "Hristos a Înviat!" Momentul în care, uniţi în jurul bisericilor, vom aprinde candela cu lumina Învierii adusă de la Ierusalim. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 05.05.2024, 17:37

Vezi și

A ajuns delegaţia în România, iar în urmă cu doar câteva momente, Lumina Sfântă a fost primită de Patriarhul Daniel la Catedrala Patriarhală. Urmează să fie împărţită în toate bisericile din ţară pentru toţi credincioşii care vin la slujba de la miezul nopţii.

Colţul de Rai din inima Bucureştiului

Spuneai că mai sunt doar câteva ore până când clopotele vor bate peste tot ca să putem rosti cu toţii, cu bucurie - Hristos a Înviat! - pentru că vestea învierii este un miracol numit semn în Biblie. E un semn pe care Dumnezeu ni-l trimite în fiecare an ca să ne întărim credinţa şi totodată legătura noastră cu Dumnezeu. 

Aseară, am venit la denie, şi curtea bisericii era neîncăpătoare. Sunt sigură, şi din experienţa celorlalţi an, că diseară locul va fi neîncăpător. Pentru că aici, la Radu Vodă mulţi găsesc vindecare pentru suflet şi speranţă.

Este unul dintre locurile în care se adună credincioşii pentru cea mai mare minune dintre minuni, minunea ortodoxiei şi dovada supremă a iubirii faţă de oameni. Sunt cuvinte care capătă sens în această seară pentru că lumina spirituală a Învierii ne strânge pe toţi într o singură credinţă. Cu bucurie. Aşa cum a zis şi Hristos, bucuraţi-vă. Noi ne revedem, la ediţia specială, la 23.45, aici la Radu Vodă, iar Mădălina Iacob, în direct de la km zero al credinţei ne va povesti cum a trăit momentul coborârii luminii în mod unic şi miraculos. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Colţul de Rai din inima Bucureştiului, unde credincioşii ortodocşi vin să ia lumina în Noaptea de Înviere