Antena Meniu Search
x

Update Frații Tate rămân în arest. Două tinere, victime în dosar, le iau apărarea: cum explică tatuajele "proprietatea lui Tate"

Libertatea fraţior Tate s-a judecat într-o şedinţă maraton. Ore în şir, au apelat la toate armele pentru a fi eliberaţi. Şi, pentru prima oară, apare informaţia că ar avea copii care stau în România. Dezvăluiri în premieră fac şi două tinere din anturajul fraţilor milionari, în exclusivitate la Observator. Oficial sunt victime în dosarul de trafic de persoane. Tinerele îi contrazic însă pe procurori: ar fi prietene cu milionarii şi nici vorbă să fi fost exploatate. Marți seara, judecătorii au decis ca frații Tate să rămână în arest.

de Redactia Observator

la 10.01.2023, 22:07

Vezi și

UPDATE: Curtea de Apel Bucureşti a respins, marţi, contestaţia fraţilor Tate la decizia Tribunalului Bucureşti şi vor rămâne în arest preventiv. Decizia magistraţilor este definitivă.

"Respinge ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţii Tate Emory Andrew, Tate Tristan, Radu Alexandra Luana şi Naghel Georgiana impotriva incheierii din camera de consiliu din data de 30.12.2022 a judecătorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Bucureşti-Secţia I Penală pronunţată în dosarul nr. 37100/3/2022. În baza art. 275 alin. 2 şi 4 C.proc.pen, obligà contestatorii inculpaţi la plata sumei de 500 de lei fiecare cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă", a transmis Curtea de Apel Bucureşti.

Legaţi unul de altul cu cătuşe şi flancaţi de poliţişti. Aşa au ajuns fraţii Tate la Curtea de Apel Bucureşti, în jurul orei 9 dimineaţa. Sunt primele imagini cu cei doi milionari, după 11 nopţi petrecute într-o celulă, în arest. O ipostază complet diferită de opulenţa pe care au afişat-o ani în şir. În faţa camerelor, Tristan face cu mâna şi zâmbeşte. Andrew, în schimb, ţine privirea în pământ, iar în mână - un Coran. Un gest simbolic, după ce a anunţat că s-a convertit la islam. Alături de ei sunt şi cele două tinere românce acuzate care i-ar fi ajutat să racoleze fete pentru videochat. 

Bianca Iacob, reporter Observator: Sunt deja cinci ore de când fraţii Tate încearcă să-i convingă pe judecători să îi lase liberi. Sunt înăuntru în sală împreună cu apărătorii acestora, dar şi cu cele două fete care sunt acuzate de trafic de persoane. Vorbim despre Luana Radu şi Georgiana Naghel, cea din urmă fiind asistenta lor. 

Pe acelaşi subiect

Iar cealaltă, fostă poliţistă. În sală a intrat şi un avocat britanic, reţinut în declaraţii. 

Cazul fraţilor Tate a atras în România şi presa internaţională

Reporter: Ei au spus ceva în sala de judecată? 

Avocat: Fireşte, şi-au exprimat punctul de vedere... 

Reporter: Care e starea de spirit a celor doi fraţi?

Avocat: Starea de spirit a lor e corespunzătoare unei asemenea situaţii. Argumentele procurorului DIICOT au fost bineînţeles că există probe. Argumentele apărării că nu există probe. 

Cele mai importante probe făcute publice până acum sunt stenogramale discuţiilor dintre Andrew Tate şi victimele care îl acuză de sechestrare şi viol. 

Beatrice, prietena fraților Tate: Brusc a bubuit o ţară întreagă. Dar unde sunt dovezile?

Beatrice şi Yasmin erau apropiate de fraţii Tate şi colege de apartament cu două dintre victimele din dosar. În exclusivitate pentru Observator, au povestit cum le-a bătut poliţia la uşă, înainte de arestarea celor doi milionari. 

Beatrice, prietena fraților Tate: Au bătut la uşă exact aşa, m-am dus la uşă, am deschis, mi-au arătat o foaie. Eu le-am zis că e ok să intre în casă şi atunci au intrat 20 de inşi. Cu "poliţia, nu mişcă nimeni, staţi pe loc!". Ei au urcat sus la ea în dormitor, aveau uşa închisă cu cheia, au spart uşa, ele au ţipat, dar poliţia nu a văzut că cheia de la dormitor era pe pat. După ce au plecat cu poliţia, amândouă au fost în Franţa.

Iasmina, prietena fraților Tate: Dacă ai fi fost răpită şi violată, atunci la 3 zile după ce te-a salvat poliţia, ai merge într-o vacanţă?

Fetele spun că totul este o înscenare şi că apar eronat ca victime în dosar. Chiar dacă stenogramele arată că ar fi fost ameninţate, alături de alte fete. 

Stenograme:

Victimă: De ce ești așa rece cu mine? 

Andrew Tate: Nu ieşi singură fără să îmi spui. Nicăieri. Este ultimul avertisment. 

Victimă: Ok.

Beatrice, prietena fraților Tate: Nu poţi să mă treci pe mine ca şi victimă când eu n-am spus că sunt o victimă.  

Şi Beatrice, şi Iasmina se declară admiratoarele lui Tate. Amândouă şi-au tatuat pe piele numele milionarilor controversaţi. Este şi unul dintre argumentele procurorilor, care spun că "fetele pe care le controlează inculpații Tristan Tate și Andrew Tate sunt tatuate, iar aceste tatuaje conțin mesajul "Tate owned", adică deținute de Tate".

Beatrice, prietena fraților Tate: Am pe mână tatuajul ăsta, care scrie Tate Girl. Pe care l-am făcut din respect pentru ei. 

Şi o fostă directoare de penitenciar a declarat că s-a apucat de bunăvoie de videochat, sub îndrumarea lui Andrew Tate. 

Oana Taşcău, fost director de penitenciar: După ce m-am pensionat mi-am dorit să mă apuc de Only Fans. Printr-o cunoştinţă am ajuns la el, m-a învăţat tot ce se poate... 

Pe cât de expusă online, pe atât de misterioasă şi controversată e viaţa fraţilor Tate în România. De la copii secreţi pe care i-ar avea aici, până la acuzaţii că ar fi intimidat victimele cu paznici înarmaţi. De la petreceri opulente, până la declaraţii toxice, rasiste, misogine şi un dosar de crimă organizată. O aventură care s-ar putea încheia cu 15 ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Frații Tate rămân în arest. Două tinere, victime în dosar, le iau apărarea: cum explică tatuajele "proprietatea lui Tate"