Antena Meniu Search
x

Momentul dramatic în care colegii recunosc mașina polițiștilor morți la Brăila: "Măi, sunt băieţii noştri ăştia!" (Video)

Sfârșit cumplit, seara trecută, pentru doi polițiști din Brăila. Mihai și Ana-Maria au murit arși de vii, după ce autospeciala cu care se aflau în misiune de patrulare s-a izbit de un copac și a luat foc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.06.2020, 13:46

Ana Maria avea 21 de ani și era angajată în cadrul IPJ de doar 5 luni, iar Mihai Bara mai avea doar 1 an până la pensie
Momentul dramatic în care colegii recunosc mașina polițiștilor morți la Brăila: Măi, sunt băieţii noştri ăştia! - capturi video / Facebook
  • Ana Maria avea 21 de ani și era angajată în cadrul IPJ de doar 5 luni, iar Mihai Bara mai avea doar 1 an până la pensie.
  • Cei doi erau polițiști în cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca - IPJ Brăila

Accidentul s-a produs pe raza localității Șutești, în Brăila.

"Transmitem sincere condoleanțe familiilor colegilor noștri și tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la fața locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul", a transmis, marți seară, Poliția Română.

Se pare că, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, agentul şef Mihai Bara, în vârstă de 45 de ani, care se afla la volanul autospecialei de Poliţie, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit suprafața de rulaj și a lovit un copac.

În urma impactului, mașina a luat foc, el și Ana Maria Manea rămânând blocați în vehicul. 

Autospeciala a ars ca o torță până la sosirea pompierilor și echipajelor de poliție, astfel că salvatorii și-au dat seama cu greu, după minute bune de intervenție, că este vorba despre un autoturism al Poliției.

Momentul în care colegii lor recunosc autospeciala a fost filmat și este unul dramatic.

Mă frate...Uite sus, la rampă...Măi, aştia-s ai noştri...

Cum adică ai noştri? Ce, mă?

Cum, măi, să fie băieţi de-ai voştri? Măi, sunt băieţii noştri ăştia!

Cum, măi, să fie băieţii voştri? Bă, eşti nebun! Care, mă...?

Ana Maria avea 21 de ani și era angajată în cadrul IPJ de doar 5 luni, iar Mihai Bara mai avea doar 1 an până la pensie.

Cei doi erau polițiști în cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca - IPJ Brăila.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Momentul dramatic în care colegii recunosc mașina polițiștilor morți la Brăila: "Măi, sunt băieţii noştri ăştia!" (Video)