Antena Meniu Search
x

Doi poliţişti din Brăila au murit, în urma unui accident rutier, la Şuteşti

Doi poliţişti din Brăila, de la Secţia 4 Poliţie Rurală Ianca, din cadrul IPJ Brăila, au murit în urma unui accident rutier care a avut loc la Şuteşti.

de Redactia Observator

la 10.06.2020, 01:27

Poliţişti morţi în accident, la Brăila - Observator/Foto de Arhivă
  • Maşina poliţiştilor a luat foc după accident
  • Cei doi nu au mai putut fi salvaţi

După accident, maşina în care se aflau cei doi poliţişti a luat foc, iar corpurile celor doi poliţişti au fost găsite carbonizate, nu s-a mai putut face nimic pentru ei. Colegii lor au demarat cercetările la faţa locului, pentru a stabili cum a avut loc accidentul.

"Din păcate, în această seară,  doi polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca - IPJ Brăila , au decedat, în urma unui accident rutier.  Aceștia se aflau în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Transmitem sincere condoleante familiilor colegilor noștri si tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la fața locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul", informează poliţiştii.

Cei doi poliţişti care au murit în accidentul de la Şuteşti, Brăila, sunt agent şef Mihai Bara, în vârstă de 45 de ani, care se afla la volanul autospecialei de Poliţie şi agent Ana Maria Manea, de 21 de ani.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Doi poliţişti din Brăila au murit, în urma unui accident rutier, la Şuteşti