Antena Meniu Search
x

Video Formula 1. Marele Premiu de la Miami, magnet pentru vedetele din SUA. Cine a primit cămaşa lui Leclerc

Paradă de vedete aseară, la Marele premiu de Formula 1 de la Miami. Victoria-surpriză a pilotului de 24 de ani, Lando Norris, a fost aplaudată de celebrităţi: Marc Anthony, modelul Kendall Jenner şi Ed Sheeran, care are concert la Bucureşti în august. Toţi ochii au fost, însă, pe Donald Trump, mare fan al curselor, care a profitat de ocazie şi şi-a făcut campanie electorală pentru Casa Albă. Antena este casa Formulei 1™ în România pentru următorii 3 ani. Cele 24 de curse ale celui mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport vor fi transmise integral de posturile Antena şi platforma AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 06.05.2024, 20:24

Vezi și

Donald Trump s-a simţit ca la el acasă pe circuitul de la Miami, situat la doar 100 de kilometri de Mar a Lago, reşedinţa oficială a fostului preşedinte. Trump, care îşi doreşte al doilea mandat la Casa Albă, a fost aplaudat la scenă deschisă de public, a dat mâna cu copiii de pe circuit şi a vizitat standul echipei McLaren, pentru a-l felicita pe câştigătorul cursei, Lando Norris. 

Vedetele de la Marele Premiu de la Miami

Înainte de cursă, atmosfera a fost întreţinută de DJ Kaskade.

Trump nu a fost singura vedetă prezentă la Miami. Victoria lui Lando Norris a fost aplaudată în tribune de celebrităţi precum Zinedine Zidane, sau rapperul Will I Am. Artistul Ed Sheeran, care pe 24 august va concerta la Bucureşti, a avut însă parte de cea mai frumoasă experienţă la Miami. El a primit cadou o cămaşă personalizată de la pilotul Ferrari, Charles Leclerc, şi a avut parte de un tur de circuit alături de George Russell, de la Mercedes.  

Pe acelaşi subiect

De o zi pe care nu o va uita toată viaţa a avut parte şi Marc Anthony la Miami. Artistul a avut onoarea de a interpreta imnul naţional al Statelor Unite. 

Puteţi urmări sezonul de Formula 1, Formula 2 și Formula 3 pe link-urile de mai jos:

Pe circuit, A fost ziua perfectă pentru Lando Norris. Plecat din linia 3 poziţia 5, tânărul britanic a trecut ca un fulger atât pe lângă campionul mondial Max Verstappen, cât şi pe lângă Charles Leclerc, de la Ferrari. La linia de sosire, tânărul pilot a fost primit cu un ropot de aplauze de fani. "Vă iubesc pe toţi! Vă mulţumesc foarte mult! Am reuşit!"

Formula 1 se va vedea în următorii 3 ani în universul Antena. Următorul premiu de Formula 1, Marele Premiu Emilia Romagna, se desfăşoară pe Circuitul de la Imola. Cursa va fi transmisă exclusiv pe Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Sport » Formula 1. Marele Premiu de la Miami, magnet pentru vedetele din SUA. Cine a primit cămaşa lui Leclerc