Antena Meniu Search
x

Localnicii din Șutești au venit la locul unde au murit cei doi poliţişti, dar nu au putut face nimic: "Au ars, săracii, n-ai ce să le faci" (Video)

Mai mulţi localnici din Şuteşti au venit la locul accidentului în care au murit poliţiştii din Brăila, însă nu au putut decât să privească flăcările care cuprinseseră maşina.

de Redactia Observator

la 09.06.2020, 23:44

Vezi și
  • Maşina în care se afla echipajul de Poliţie a luat foc
  • Cei doi poliţişti au murit în accident

Doi poliţişti din Brăila, de la Secţia 4 Poliţie Rurală Ianca, din cadrul IPJ Brăila, au murit în urma unui accident rutier care a avut loc la Şuteşti.

"Pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, conducătorul unei autospeciale de poliție a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit suprafața de rulaj și a lovit un copac, după care mașina a luat foc. În urma accidentului, șoferul și pasagerul (bărbat în vârstă de 45 ani și femeie în vârstă de 21 ani), ambii agenți de poliție în cadrul Secției 4 Ianca – IPJ Brăila, aflați în timpul serviciului, au decedat (carbonizați). Au fost demarate cercetări", informează autorităţile.

Echipajul de poliţiei se afla în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești.

"Transmitem sincere condoleante familiilor colegilor noștri si tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la fața locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul", informează poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Localnicii din Șutești au venit la locul unde au murit cei doi poliţişti, dar nu au putut face nimic: "Au ars, săracii, n-ai ce să le faci" (Video)