Antena Meniu Search
x

Trucul prin care un cuplu a economisit 10.000$ pentru nunta de vis. Cu doar un click, dorinţele lor au devenit realitate

Nunţile ţin pasul cu tehnologia. Din ce în ce mai multe cupluri tinere aleg să-şi planifice unul dintre cele mai importante evenimente din viaţă cu ajutorul inteligenţei artificiale. Cu doar o apăsare de buton tinerii pot primi idei pentru dansul mirilor, pentru platouri, dar şi pentru aranjamentele florale. În Statele Unite, un cuplu a reuşit să scadă costurile cu aproape 10.000 de dolari pentru nunta de vis.

de Redactia Observator

la 03.05.2024, 14:22

Vezi și

Avantajele date de tehnologie au prins rapid la cuplurile care vor să se căsătorească în Statele Unite. Peste Ocean, costul unei nunţi poate ajunge şi la 30.000 de dolari, iar organizarea evenimentului cu ajutorul AI reduce cheltuielile cu aproape 10.000 de dolari.

Inteligenţa artificială poate să ofere recomandări în funcţie de preferinţele personale. O jurnalistă de la NBC News a încercat, în direct, să afle locaţia potrivită pentru o nuntă. "Spune-mi care este cel mai bun loc pentru o nuntă în Statele Unite".

Cel mai bun loc pentru o nuntă depinde de preferinţele personale, dar destinaţii precum Hawaii, Napa Valley şi oraşul New York sunt printre opţiunile populare, datorită priveliştilor de vis, a ambianţei romantice şi a locurilor de evenimente variate.

Şi firmele pentru organizarea nunţilor au reuşit să incorporeze inteligenţa artificială în activitatea lor. "Am folosit Inteligenţa Artificială, ca să mă ajute să le explic oamenilor", explică un organizator de nunţi. În ultimul an, aproape 52% din cuplurile ce şi-au unit destinele au folosit inteligenţa artificială pentru planificare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Mapamond » Trucul prin care un cuplu a economisit 10.000$ pentru nunta de vis. Cu doar un click, dorinţele lor au devenit realitate