Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Amenzile date de poliţiştii din Teleorman după nunta cu alai care a blocat circulaţia nu depăşesc preţul unui coş cu fructe. Cât plătesc cei doi socri

Celebra comună Buzescu din Teleorman este din nou în centrul atenţiei, după o nuntă cu alai, care a blocat un drum european. Nuntaşii au scos în stradă tot ce au avut mai scump şi mai extravagant. Maşini de sute de mii de euro, rochia miresei, dar şi mâncarea şi băutura care urmau să ajungă pe masa invitaţilor. Poliţiştii nu au fost deloc impresionaţi. Au deschis un dosar penal şi au împărţit amenzi.

de Redactia Observator

la 12.05.2024 , 19:22

Sunt imagini filmate în comuna Buzescu din Teleorman, pe drumul european care leagă Alexandria de Roşiori. Ore în şir circulaţia a încremenit. A fost nuntă mare în cea mai bogată familie din comuna cu palate. Mirele este nepotul lui Dan Finuţu, vestit în Teleorman pentru că şi-a ridicat o casă-monument, copie fidelă după judecătoria din Caracal, pe care şi-a scris şi numele. Pe ritm de manele, mirele deschide alaiul de nuntaşi. Şoferul îl plimbă la volanul unui Rolls Roys decapotabil, care costă în jur de 350.000 de euro. Ţine strâns rochia miresei, aşezată pe un manechin de plastic. Trena, care depăşeşte lungimea bolidului, e ţinută de câţiva tineri care merg pe jos în spatele limuzinei.

Comunea Buzescu, celebră pentru palatele de milioane

Alţi nuntaşi, îmbrăcaţi în negru şi cu ochelari de soare, duc masa de machiaj şi scaunul miresei, iar printre ei trec şi mai multi poliţişti. În convoi vin şi alte maşini de lux. Şi, când pare că s a etalat tot, aoare surpriza. Meniul e purtat pe stradă la prezentare. O remorcă duce coşuri pline cu fructe şi mezeluri, iar in cărucioare e purtată băutura. Piesa de rezistenţă abia acum urmează. Tinerii poartă pe umeri animale sacrificate. Porci, berbeci, cocoşi, curcani. Iar cărbunele pentru grătar vine cu roaba. Alaiul e închis de un viţel viu cu o fundă roşie la gât.

Vezi și

Mireasa e pusă în valoare într-un decor opulent. O scenă placată cu aur, din care curg râuri de flori. Poliţiştii au incercat să le strice petrecerea dar nu au reuşit. Au deschis dosar penal pentru blocarea drumului şi au dat mai multe amenzi pentru parcare şi staţionare în locuri interzise. În jur de 1.400 lei, nici cât un coş cu fructe. Ceva mai mult au avut de achitat socrul mare şi socrul mic. Au primit fiecare câte 6.000 de lei amendă pentru că au încurcat circulaţia.

"Acțiunile polițiștilor au vizat liniștea comunității și siguranța participanților la trafic, activitățile nefiind desfășurate pentru a facilita deplasarea cortegiului", a declarat Daniela Păşu, IPJ Teleorman. Primarul nu e impresionat de eveniment. "Pentru mine e o obișnuință. Eu văd nunțile astea de vreo 40-50 de ani. Sunt oameni de afaceri, în general, vă dați seama. Mirii au în jur de 16 ani", a declarat Valentin Trăistaru, primar. Faima comunei Buzescu, celebră pentru palatele de milioane care stau lipite perete-n perete, bătute-n marmură şi foiţă de aur, cu turnuleţe, dar fără canalizare, a trecut graniţele României. Jurnaliştii străini au numit mica aşezare, cu nici 4000 de locuitori, Beverly Hills-ul romilor, iar luxul localnicilor a ajuns în The Sun, National Geographic sau Financial Times.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Amenzile date de poliţiştii din Teleorman după nunta cu alai care a blocat circulaţia nu depăşesc preţul unui coş cu fructe. Cât plătesc cei doi socri