Antena Meniu Search
x

Alegeri parlamentare 2020. Elena Băsescu: ''Am votat având speranţa că în viitorul Parlament vor exista mai mulţi parlamentari care să susţină familiile monoparentale şi creşterea natalităţii''

Elena Băsescu s-a prezentat la o secţie de votare din Constanţa. Aceasta a afirmat că are speranţa că în viitorul Parlament vor exista mai mulţi parlamentari care să susţină familiile monoparentale şi creşterea natalităţii.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 06.12.2020, 16:48

Elena Băsescu s-a prezentat la o secţie de votare din Constanţa.
Elena Băsescu candidează din partea Partidului Mişcarea Populară Constanţa pentru Camera Deputaţilor - Profimedia Images
  • Elena Băsescu candidează din partea Partidului Mişcarea Populară Constanţa pentru Camera Deputaţilor
  • Aceasta a declarat că a votat cu speranţă pentru viitorul copiilor

Elena Băsescu, candidat din partea Partidului Mişcarea Populară Constanţa pentru Camera Deputaţilor, a afirmat că a votat cu speranţa că în viitorul Parlament vor exista mai mulţi parlamentari care să susţină familiile monoparentale şi creşterea natalităţii.

Aceasta a votat în Constanţa, fiind însoţită de preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz, candidat pentru un loc de senator, potrivit news.ro.

''Am votat cea mai bună echipă pentru judeţ şi cel mai bun program de guvernare pentru ţară. Am votat cu speranţă pentru copiii noştri, am votat având încredere că împreună vom putea mişca judeţul Contanţa şi întreaga Românie în direcţia bună, am votat având speranţa că în viitorul Parlament vor exista mai mulţi parlamentari care să susţină familiile monoparentale şi creşterea natalităţii. Pentru aceste lucruri am votat'', a declarat Elena Băsescu.

Întrebată dacă se va vaccina anti-COVID-19, aceasta a răspuns că da. 

Primele rezultate, la Observator

Primele rezultate la alegerile parlamentare vor fi publicate pe 6 decembrie 2020, ora 21:00.

Observatornews.ro vă aduce rezultatele alegerilor parlamentare, primele rezultate parțiale și rezultatele finale de la Alegerile parlamentare din 2020, precum și cele mai importante știri din ziua votului: declarațiile făcute de principalii candidați din București și marile orașe, după vot, dar și după aflarea rezultatelor, și date în timp real despre prezența la vot.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Alegeri parlamentare 2020 » Alegeri parlamentare 2020. Elena Băsescu: ''Am votat având speranţa că în viitorul Parlament vor exista mai mulţi parlamentari care să susţină familiile monoparentale şi creşterea natalităţii''