Antena Meniu Search
x

Alegeri parlamentare 2020. Nicuşor Dan i-a îndemnat pe români să voteze "cu capul": "E vorba de viața lor în următorii 4 ani"

Nicușor Dan a votat la alegerile parlamentare 2020. Primarul general al Capitalei i-a îndemnat pe români să voteze „cu capul”, deși suntem un popor latin și implicit emoțional.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.12.2020, 16:47

Nicuşor Dan
Nicuşor Dan i-a îndemnat pe români să voteze cu capul: E vorba de viața lor în următorii 4 ani - Observator
  • Nicuşor Dan a votat pentru dezvoltarea României și a Bucureștiului.
  • Urmărește pe Observatornews.ro toate informațiile importante despre alegerile parlamentare din 2020

Primarul general al Capitalei Nicușor Dan a declarat, duminică, la ieșirea din secția de votare, că a votat pentru dezvoltarea României și a Bucureștiului.

„Am votat pentru dezvoltarea României și a Bucureștiului. România și Bucureștiul au o oportunitate extraordinară prin acești 80 de miliarde bani europeni, care vin. Am votat pentru colaborare și pragmatism, pentru București e foarte important să existe colaborare cu autoritățile centrale și pentru România în general urmează 4 ani fără alegeri și e important ca autoritățile centrale să fie capabile să aibă un dialog cu autoritățile locale pentru ca proiecte importante să fie realizate. Am votat pentru justiție și pentru parcurusul european la României și implicit împotriva celor care au periclitat această direcție”, a spus Nicușor Dan.

Edilul i-a îndemnat pe români să voteze „cu capul”.

„Îi îndemn pe români să vină la vot, pentru că e vorba de viața lor în următorii 4 ani și chiar dacă noi suntem un popor latin și implicit emoțional, îi îndemn să voteze cu capul, îi îndemn să aibă în minte ce s-a întâmplat în România în ultimii 4 ani și să se gândească care este cea mai bună metodă de guvernare a României pentru următorii patru ani”, a mai spus primarul general.

În această dimineaţă, secţiile de votare s-au deschis în toată ţara, peste 18 milioane de români fiind aşteptaţi să voteze în cadrul alegerilor parlamentare 2020.

Alegătorii își pot exprima dreptul la vot până la ora 21:00.

Primele rezultate, la Observator

Primele rezultate la alegerile parlamentare vor fi publicate pe 6 decembrie 2020, ora 21:00.

Observatornews.ro vă aduce rezultatele alegerilor parlamentare, primele rezultate parțiale și rezultatele finale de la Alegerile parlamentare din 2020, precum și cele mai importante știri din ziua votului: declarațiile făcute de principalii candidați din București și marile orașe, după vot, dar și după aflarea rezultatelor, și date în timp real despre prezența la vot.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Alegeri parlamentare 2020 » Alegeri parlamentare 2020. Nicuşor Dan i-a îndemnat pe români să voteze "cu capul": "E vorba de viața lor în următorii 4 ani"