Antena LIVE

Curs valutar

Update

Război Rusia - Ucraina, ziua 198 LIVE TEXT. Ucrainenii ar putea recuceri orașul Kupiansk în 72 de ore. Încă 5 miliarde de euro pentru Kiev, de la UE

Război Rusia - Ucraina, ziua 198. Armata ucraineană spune că a recuperat zeci de localităţi în sud, est şi nord-est. Cele mai multe progrese se fac în Harkov, dar şi în Donbas au cucerit noi zone lângă Kramatorsk şi Sloviansk. Preşedintele Volodimir Zelenski a declarat, joi seară, în discursul adresat naţiunii, că peste 1.000 de kilometri pătraţi au fost eliberaţi de sub ocupaţia forţelor ruse la începutul lunii septembrie. Între timp, secretarul de stat american Blinken a făcut o vizită surpriză în Ucraina şi promis ajutor militar suplimentar de încă 2 miliarde de dolari.

De la 09.09.2022, 21:23
WhatsApp
Galerie (3)
Război Rusia - Ucraina, ziua 198 LIVE TEXT. Ucraina ar putea relua orașul Kupiansk în 72 de ore. Soldații ruși dezertează și își abandonează uniformele Profimedia Images

Armata ucraineană a declarat că forțele sale au făcut progrese în regiunea Harkov, eliberând cel puțin 20 de așezări în contraofensiva aflată în curs. Președintele Zelenski a anuţat că soldații săi controlează un oraş cheie - Balaklia.

UPDATE 21:00. Ajutor de 5 miliarde de euro pentru Ucraina, de la Uniunea Europeană

Cei 27 de miniştri de finanţe ai UE au dat undă verde unui nou ajutor de cinci miliarde de euro pentru Ucraina în scopul de a o ajuta să facă faţă consecinţelor războiului, relatează AFP.

Pe acelaşi subiect

Această asistenţă sub formă de împrumut, propusă miercuri de Comisia Europeană, reprezintă a doua tranşă dintr-un pachet maxim de nouă miliarde pentru 2022 anunţat în mai de preşedinta executivului european, Ursula von der Leyen.

"Noul împrumut de 5 miliarde de euro va fi utilizat pentru funcţionarea cotidiană a statului (ucrainean) şi a infrastructurilor esenţiale ale ţării, precum şcolile şi spitalele", a declarat ministrul ceh de finanţe, Zbynek Stanjura, după o reuniune la Praga a omologilor săi din UE.

Cei 27 au aprobat pe 12 iulie un prim ajutor de un miliard de euro, în cadrul acestei "asistenţe macrofinanciare". Această sumă a fost cheltuită la începutul lui august, transmite Agerpres.

Stanjura a promis vineri că face eforturi "pentru a obţine un acord rapid privind punerea la dispoziţie a celor trei miliarde de euro restante".

UPDATE 17:55. Șeful CIA crede că invazia rusă poate fi considerată un eșec

Șeful CIA a declarat că invadarea Ucrainei de către Vladimir Putin poate fi deja considerată un eșec pe măsură ce trupele ucrainene continuă contraofensiva în nord-estul și sudul țării. William Burns susține că Vladimir Putin a subestimat determinarea ucraineană atunci când a decis să invadeze țara în februarie și că acum comite aceeași greșeală cu privire la sprijinul internațional acordat Kievului. ”Pariul lui Putin în acest moment este că el va fi mai dur decât ucrainenii, europenii, americanii... Eu și colegii mei de la CIA credem că Putin greșește la fel de mult în privința acestui pariu pe cât de mult a greșit când a estimat în februarie voința Ucrainei de a rezista”, a spus Burns la o conferință la Washington, potrivit The New York Times. ”Invazia nu a arătat doar slăbiciunea armatei ruse... va provoca și daune pe termen lung economiei ruse și generațiilor de ruși”, a spus William Burns.

UPDATE 16:05. Armata rusă trimite întăriri în regiunea Harkov, după contraofensiva ucrainenilor

Armata rusă a trimis vehicule blindate şi tunuri - ca întăriri - în regiunea ucraineană Harkov, după ce ucrainenii au pornit o contraofensivă, anunţă vineri agenţiile ruse de presă, care publică imagini transmise de către Ministerul rus al Apărării, relatează AFP.

În aceste imagini, difuzate de asemenea pe site-ul oficial al publicaţiei armatei ruse, Zvezda, apar mai multe camioane militare care tractează tunuri grele, dar şi vehicule blindate, pe un drum neasfaltat, iar apoi pe un drum asfaltat.

UPDATE 15:25. Ucrainenii au spart defensiva rusă în regiunea Harkov, susține un responsabil numit de Moscova

Forţele ucrainene au înregistrat o 'victorie substanţială' prin spargerea defensivei ruse în regiunea Harkov, a declarat vineri un responsabil numit de Moscova în zona ocupată de forţele ruse în această regiune omonimă din estul Ucrainei, relatează Reuters.

Vorbind la televiziunea de stat rusă, Vitali Gancev a spus: 'Însuşi faptul spargerii apărării noastre reprezintă deja o victorie substanţială pentru forţele armate ucrainene'.

Ministerul rus al Apărării a postat imagini video cu ceea ce a spus că sunt trupe ruse trimise în regiunea Harkov.

Unele zone la est de oraşul Harkov, centrul administrativ al regiunii cu acelaşi nume şi al doilea oraş ca mărime din Ucraina, au fost ocupate de forţele ruse imediat după invazia la 24 februarie, dar Rusia nu a reuşit să captureze şi oraşul propriu-zis, transmite Agerpres.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat joi că trupele ucrainene au 'eliberat zeci de aşezări' şi au recuperat peste 1.000 km pătraţi de teritoriu de la forţele ruse în est şi sud în ultima săptămână.

Kremlinul a refuzat să comenteze informaţiile referitoare la avansul ucrainenilor în regiunea Harkov, limitându-se să spună că problema ţine de competenţa Ministerului Apărării.

UPDATE 15:05 SUA sancţionează companii care, potrivit lor, produc drone iraniene pentru a fi expediate în Rusia

SUA au impus joi sancţiuni unei societăţi iraniene pe care o acuză de coordonarea zborurilor militare pentru transportarea de drone iraniene în Rusia, precum şi împotriva a trei companii despre care susţin că ar fi implicate în producţia de drone iraniene, relatează Reuters, citat de Agerpres. SUA acuză Iranul că furnizează drone Rusiei pe care aceasta să le utilizeze în războiul său în Ucraina, ceea ce Teheranul neagă.

Într-un comunicat, Departamentul Trezoreriei din SUA desemnează în acest sens societatea Safiran Airport Services, cu sediul la Teheran, pe care o acuză de coordonarea zborurilor militare ruseşti între Iran şi Rusia, inclusiv a celor legate de transportul de drone, de personal şi de echipamente aferente.

Trezoreria a desemnat de asemenea Paravar Pars Company, Design and Manufacturing of Aircraft Engines şi Baharestan Kish Company, acuzându-le de implicare în cercetarea, dezvoltarea, producţia şi achiziţia de drone iraniene.

Autorităţile financiare americane consideră că Paravar Pars Company ar fi implicată în copierea de drone de fabricaţie americană şi israeliană, fără să precizeze însă despre ce fel de modele este vorba. Reuters a relatat că unele drone iraniene au la bază avioane fără pilot din alte ţări, inclusiv o dronă americană de recunoaştere aeriană RQ-170 Sentinel, capturată în 2011.

În comunicat sunt menţionaţi directorul general al Baharestan Kish Company şi un membru al consiliului său de administraţie, Rehmatollah Heidari. "Armata rusă suferă din cauza unor penurii majore de aprovizionare în Ucraina, în parte din cauza sancţiunilor şi a controalelor la export, ceea ce a forţat Rusia să apeleze la ţări nesigure, precum Iranul pentru aprovizionare şi echipamente", a declarat joi secretarul de stat Antony Blinken, adăugând că SUA "vor să le ceară socoteală" celor care sprijină Rusia în invazia acesteia în Ucraina.

Luna trecută, un responsabil american a declarat pentru Reuters că dronele de fabricaţie iraniană au "numeroase defecţiuni". "Estimăm că Rusia intenţionează să utilizeze aceste drone iraniene, care pot efectua atacuri aer-sol, operaţiuni de război electronic şi de ţintire pe câmpurile de luptă din Ucraina", declarase oficialul citat.

Cel mai probabil, Rusia a plănuit să achiziţioneze sute de drone de tipul Mohajer-6 şi Shahed, a adăugat acelaşi responsabil american. Mii de oameni au fost ucişi, iar oraşe ucrainene transformate în ruine de când forţele ruse au invadat Ucraina la 24 februarie în cea mai mare agresiune împotriva unui stat european după cel de-al Doilea Război Mondial. Rusia numeşte acţiunile sale în Ucraina drept "operaţiune militară specială".

Sancţiunile de joi intervin în timp ce discuţii indirecte între Iran şi SUA n-au înregistrat decât progrese nesemnificative în ceea ce priveşte relansarea acordului din 2015, care impune limite programului nuclear iranian în schimbul relaxării unor sancţiunii.

Retragerea Washingtonului din acest acord sub preşedinţia lui Donald Trump în mai 2018 şi reinstituirea sancţiunilor a determinat Teheranul să se derobeze de mai multe restricţii ale acordului referitoare la capacităţile nucleare a Iranului.

UPDATE 15:00 ONU: Rusia împiedică accesul Naţiunilor Unite la prizonierii de război ucraineni

Şefa misiunii ONU de supraveghere a respectării drepturilor omului în Ucraina a declarat vineri că Rusia nu permite accesul la prizonierii de război ucraineni, exprimându-şi îngrijorarea în contextul unor dovezi că unii dintre aceştia au fost supuşi torturii şi relelor tratamente, relatează Reuters şi AFP, citat de Agerpres."Federaţia Rusă nu a acordat acces la prizonierii de război deţinuţi pe teritoriul său sau pe teritoriul aflat sub ocupaţia sa...", a declarat Matilda Bogner într-o video-conferinţă susţinută din Odesa.

"Aceasta este extrem de îngrijorător, dat fiind faptul că am documentat că prizonieri de război aflaţi în mâinile Federaţiei Ruse şi deţinuţi de forţele armate ale Federaţiei Ruse sau de grupări armate afiliate au suferit torturi şi rele tratamente", a afirmat reprezentanta ONU, indicând că în unele locuri de detenţie, prizonierii nu au hrană adecvată, apă, îngrijire medicală şi instalaţii sanitare.

De la începutul invaziei ordonate de preşedintele rus Vladimir Putin, Oficiul Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului a adunat informaţii despre o serie de încălcări la care au fost supuşi prizonierii de război. Tortura, în special, dacă este dovedită în tribunal, "ar fi o crimă de război", afirmă Matilda Bogner.

Rusia neagă tortura sau alte forme de maltratare a prizonierilor de război. Moscova susţine că forţele sale sunt angajate într-o "operaţiune militară specială" pentru a dezarma ţara şi a-i elimina pe naţionaliştii de extremă dreapta pe care îi consideră o ameninţare la adresa securităţii Rusiei.

Până în prezent, ONU a probat că cel puţin 416 persoane au fost victime ale unor detenţii arbitrare sau dispariţii forţate în teritoriul ocupat de Rusia sau în zonele controlate de forţele armate ruse şi de grupurile armate afiliate la momentul producerii faptelor. Dintre acestea, 16 au fost găsite fără viaţă, iar 166 au fost eliberate. De asemenea, misiunea a înregistrat 51 de arestări arbitrare şi alte 30 de cazuri care seamănă cu dispariţiile forţate comise de forţele de securitate ucrainene, notează AFP.

ONU a obţinut un "acces neîngrădit" în locurile de detenţie controlate de Kiev, în timp ce Moscova nu a permis accesul la prizonierii de război pe care îi deţine pe teritoriul său sau în zonele controlate de forţele proruse, a indicat Bogner, adăugând că Naţiunile Unite au cunoştinţă de cel puţin patru femei prizoniere de război care sunt însărcinate şi care sunt deţinute de Moscova şi de grupurile armate afiliate ei.

Misiunea a primit şi informaţii despre situaţia dezastruoasă din închisoarea de la Olenivka, pe teritoriul separatist din estul Ucrainei, unde mulţi prizonieri de război ucraineni suferă de boli infecţioase, inclusiv hepatita A şi tuberculoză. Într-o clădire a închisorii din Olenivka, zeci de prizonieri de război ucraineni au fost ucişi la sfârşitul lunii iulie în urma unui atac de care Kievul şi Moscova se acuză reciproc. O misiune a ONU este aşteptată aici pentru o investigaţie independentă.

Pe teritoriul controlat de Ucraina, ONU a documentat de asemenea cazuri de tortură şi rele tratamente aplicate unor prizonieri de război, în general în timpul capturării acestora, sau în cursul primelor interogatorii ori în timpul transportării lor în locurile de detenţie.

UPDATE 14:28. Kremlinul anunță o posibilă discuție Putin - Erdogan

Kremlinul a anunțat vineri că se așteaptă ca președintele Vladimir Putin și omologul său turc Tayyip Erdogan să discute despre punerea în aplicare a acordului privind exporturile de cereale ucrainene, pe care ambii l-au criticat, atunci când se vor întâlni săptămâna viitoare în Uzbekistan. Putin a declarat miercuri că Rusia și țările în curs de dezvoltare au fost "înșelate" și că va încerca să obțină amendamente la termenii acordului, care expiră în noiembrie, înainte de a fi prelungit, scrie Reuters.

"O conversație între Putin și Erdogan este posibilă și necesară. Ne așteptăm ca aceasta să aibă loc la Samarkand", a declarat Dmitry Peskov, purtătorul de cuvânt al prreședinției ruse, referindu-se la summitul Organizației de Cooperare de la Shanghai de săptămâna viitoare din Uzbekistan.

Acordul din iulie pentru deblocarea exporturilor de cereale ucrainene din porturile sale de la Marea Neagră a fost mediat de Turcia și de Națiunile Unite. Acesta rămâne singurul progres diplomatic semnificativ în conflictul de șase luni. 

Peskov a repetat vineri afirmațiile lui Putin potrivit cărora acordul privind cerealele a fost nedrept față de țările cele mai sărace, deoarece majoritatea transporturilor au fost trimise în Europa și în alte țări bogate. "Acordurile sunt puse în aplicare, dar modul în care sunt puse în aplicare nu oferă niciun beneficiu specific țărilor sărace", a declarat Peskov.

UPDATE 11:30 ISW: Ucrainenii vor captura probabil oraşul Kupiansk în următoarele 72 de ore. Panică în rândul ruşilor

Pozițiile din spatele liniilor ruseşti din regiunea Harkov sunt expuse şi vulnerabile la noi progrese ale ucrainenilor care vor captura probabil oraşul Kupiansk în următoarele 72 de ore. Viteza relativ rapidă de înaintare a forțelor ucrainene, apropierea de Kupiansk și capacitatea de a bombarda orașul provoacă panică în zonele din spatele liniilor ruseşti, susţin experţii americani de la ISW, Institutul pentru Studiul Războiului (Institute for the Study of War) în analiza de vineri.

Succesele ucrainene pe linia Harkov - Izium creează fisuri în spațiul informațional rusesc și erodează încrederea în comandamentul rus într-o măsură nemaivăzută din luna mai, mai scrie ISW.  Forțele ucrainene din regiunea Harkov au avansat pe 8 septembrie la 20 de kilometri de oraşul Kupiansk, un nod logistic cheie pentru ruşi.

Cucerirea oraşului va afecta grav, dar nu va întrerupe complet liniile de comunicație la sol ale ruşilor către Izium. Forțele ucrainene continuă să atace liniile de comunicaţie, punctele de comandă și control și depozitele de muniții din regiunea Herson, mai relatează ISW. 

UPDATE 11:20 Ukrinform: Armata ucraineană a avansat 50 km în trei zile în regiunea Harkov

Forțele de apărare ucrainene desfășoară o contraofensivă de succes în direcția Harkov: cu sprijinul populației locale, Forțele Armate au avansat aproape 50 de kilometri în doar trei zile, anunţă agenţia de presă ucraineană ukrinform.net

UPDATE 11:10 Ucraina: 650 de soldați ruși au fost uciși în ultimele 24 de ore

Alți 650 de soldați ruși au fost uciși în războiul din Ucraina, potrivit ultimei actualizări de vineri a Ministerului ucrainean al Apărării. Rusia a pierdut 51.900 de militari de la începutul războiului, în creștere faţă de bilanţul  de 51.250, publicat joi. Acesta a adăugat că, de la începutul invaziei, Rusia a pierdut un total de 2122 de tancuri, 4575 de vehicule blindate de luptă, 239 de aeronave și 211 elicoptere.

UPDATE 11:00 Ukrinform: Armata ucraineană a preluat controlul în oraşul Balaklia

Președintele Volodimir Zelenski a publicat imaigni în care trupele ucrainene anunţă eliberarea orașului Balaklia, din regiunea Harkov, relatează ukrinform. "Totul este la locul lui. Steagul Ucrainei este într-un oraș ucrainean liber! Mulțumesc! Sunt mândru de voi! Aveţi grijă! Spre victorie! Slavă Ucrainei!" a scris Zelenski. Soldaţii ucraineni au transmis că ruşii s-au retras din oraş. 

UPDATE 10:00. Ucraina susține că soldații ruși dezertează și își abandonează uniformele

Armata ucraineană susține că forțele ruse din regiunea Harkov au suferit pierderi semnificative, ceea ce a determinat unii soldați să dezerteze și să-și abandoneze uniformele, sperând să-și piardă urmele printre civili, relatează CNN. „Unele unități inamice au suferit pierderi semnificative”, a anunțat, vineri, Statul Major al armatei ucrainene. 

Statul Major General a reiterat că militarii ucraineni au avansat cu aproape 50 de kilometri în teritoriul controlat de ruși. „Ocupanții încearcă să evacueze personalul rănit și echipamentul militar avariat în zonele așezărilor Vilkhuvatka și Borodoyarske”, se mai arată în informare.  

UPDATE 9:38. Premierul polonez merge la Kiev

Premierul polonez Mateusz Morawiecki va vizita vineri Kievul, a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului, Piotr Muller, pentru postul privat de televiziune Polsat News, citat de Reuters. "Vor avea loc o serie de mai multe întâlniri, lucruri importante pe care le vom discuta în legătură cu situația geopolitică, de asemenea, piața energetică, securitatea energetică și militară", a declarat Muller, conform Mediafax.

UPDATE 8:50. Ucraina cere Rusiei despăgubiri de război în valoare de 300 de miliarde de dolari

Ucraina urmăreşte să ceară Rusiei despăgubiri de război în valoare de peste 300 miliarde de dolari, potrivit unei declaraţii a ministrul justiţiei ucrainean, Denis Maliuska, citată vineri de DPA, potrivit Agerpres. Kievul doreşte adoptarea unei rezoluţii de către Adunarea Generală a ONU care să stabilească un mecanism internaţional de compensare, a declarat Maliuska grupului media german Funke în comentarii publicate vineri.

În timp ce daunele provocate infrastructurii ucrainene de invazia rusă sunt estimate la valori ce depăşesc suma menţionată ca reparaţii de Maliuska, cifra de 300 miliarde de dolari reprezintă valoarea totală a activelor pe care Banca Naţională a Rusiei le deţine în ţările membre ale Grupului celor şapte state cele mai industrializate din lume (SUA, Canada, Franţa, Germania, Italia, Japonia şi Marea Britanie) şi care au fost îngheţate în baza sancţiunilor impuse Moscovei ca urmare a invaziei în Ucraina. Pe lângă accesul la fondurile îngheţate ale statului rus, Maliuska a declarat că Ucraina doreşte totodată confiscarea activelor din străinătate ale companiilor de stat ruseşti şi ale proprietăţilor de la oligarhii ruşi.

Zelenski: Am eliberat peste 1000 de km pătraţi din teritoriul Ucrainei de la începutul lunii septembrie

Preşedintele Volodimir Zelenski a declarat, joi seară, în discursul adresat naţiunii, că peste 1.000 de kilometri pătraţi au fost eliberaţi de sub ocupaţia forţelor ruse la începutul lunii septembrie.

"Am ţinut astăzi o nouă şedinţă a Statului Major al Comandantului-Şef Suprem. În cadrul operaţiunilor de apărare în curs, eroii noştri au eliberat deja zeci de aşezări. Şi astăzi această mişcare a continuat, sunt rezultate noi. În total, peste o mie de kilometri pătraţi din teritoriul nostru au fost eliberaţi de la 1 septembrie. Sunt recunoscător tuturor celor care au făcut acest lucru! 

Sunt recunoscător armatei, ofiţerilor de informaţii şi serviciilor speciale pentru fiecare drapel ucrainean care a fost arborat în aceste zile. Sunt recunoscător tuturor războinicilor ucraineni, tuturor celor care luptă pentru libertate pentru poporul nostru - atât în ​​sud, cât şi în est, celor care participă la luptele de pe front şi celor care contribuie la victoria noastră prin operaţiunile respective în spatele dusmanul. Eliberarea pământului nostru este meritul fiecăruia care îndeplineşte clar şi la timp planul general de apărare", a afirmat Volodimir Zelenski.

Preşedintele ucrainean a mai spus că navele ucrainene cu cereale au ajuns în Sudan şi urmează să ajungă şi în Liban, Libia şi India. "Ucraina furnizează produse agricole consumatorilor de pe diferite continente. Şi aprovizionarea noastră este cea care garantează securitatea alimentară la nivel global", a mai spus Zelenski. El a subliniat că i-a cerut din nou secretarului de stat american Antony Blinken să declare Rusia drept stat terorist. "Am ridicat problema desemnării oficiale a Rusiei drept stat terorist. Realitatea juridică trebuie să corespundă întotdeauna cu realitatea din teren. Şi este un fapt că Rusia a devenit cea mai mare sursă de terorism din lume. Poţi alege unul sau alt format de proceduri, una sau alta formulă de presiune legală împotriva Rusiei pentru teroare, dar lumea trebuie să primească un semnal fără echivoc că teroarea rusă nu va fi iertată"'.

Redactia Observator

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

armata conflict rusia ucraina rusia ucraina vladimir putin volodimir zelenski
Întrebarea zilei
Aţi decis cu cine votaţi în primul tur la alegerile prezidenţiale?

DA

NU

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Stiri Sportive Citește și
Gigi Becali a ieșit la vot și i-a făcut praf pe contracandidații lui George...
Fanatik.ro
Publicat 24.11.2024
Fețe, fețe la prezidențiale – Imagini inedite cu candidații la vot (Galerie...
spotmedia.ro
Publicat 24.11.2024
Nu vă lăsați mințiți
spotmedia.ro
Publicat 23.11.2024
Meteorologii Accuweather anunță 3 zile consecutive de ninsori și viscol în...
Gandul
Publicat 24.11.2024
Cum ne sărăcește statul doar ca să-și astupe propria incompetență. Profesor...
Adevărul
Publicat 24.11.2024
De ce Carmen Iohannis nu a votat alături de soțul său, Klaus Iohannis, la...
A1
Publicat 24.11.2024
Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2024. Peștii sunt perfecționiști. Află ce se...
CaTine
Publicat 24.11.2024
Andrei Rotaru și Cristina, femeia pe care a părăsit-o pentru ispita Diandra, au...
spynews.ro
Publicat 22.11.2024
S-au aliat OFICIAL cu Kosovo împotriva României în războiul de la TAS:...
GSP
Publicat 22.11.2024
Clădirea emblematică din București, demolată. Palatul impunător a fost...
Click.ro
Publicat 21.11.2024
Cel mai sănătos fruct din lume. Are un scor nutrițional de 96 din 100
Useit
Publicat 24.11.2024
Doliu în lumea artistică din România! Artistul a suferit un infarct înaintea...
Redacţia.ro
Publicat 23.11.2024
Ce așteptări au românii de la noul președinte al țării: „O viață mai...
libertatea.ro
Publicat 24.11.2024
Cher a vorbit despre singurul bărbat care s-a despărțit de ea: „Am fost...
ZU
Publicat 24.11.2024
Biscuiți cu dovleac copt și ciocolată, plini de savoare și culoare
Hello taste
Publicat 24.11.2024
6 sfaturi pentru a reduce timpul petrecut de copii în fața ecranului
Deparinti
Publicat 24.11.2024
România, înspre recesiune. De ce au ajuns previziunile economice să...
ziare.com
Publicat 23.11.2024
Cine pleacă din distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Este vorba...
Happy
Publicat 22.11.2024
Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, și-a cunoscut actualul...
DIVA
Publicat 23.09.2024
Lipsa de fier: simptome care trebuie să-ți dea de gândit
Medicool
Publicat 24.11.2024