Antena Meniu Search
x

Jeonbuk - Ulsan 1-1, în sferturile Ligii Campionilor Asiei. Dan Petrescu, aproape de semifinale

Formaţia Jeonbuk Hyundai Motors, antrenată de Dan Petrescu, a remizat, marţi, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Ulsan, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei. Jeonbuk a deschis scorul prin Song, în minutul 4, şi a ratat un penalti în minutul 25, prin Orobo. Pentru Ulsan a egalat Lee, în minutul 77. Returul se va disputa în 12 martie, pe terenul echipei Ulsan.

de Redactia Observator

la 05.03.2024, 17:11

antrenorul Dan Petrescu
Jeonbuk - Ulsan 1-1, în sferturile Ligii Campionilor Asiei. Dan Petrescu, aproape de semifinale - Profimedia Images (arhivă)

Au rămas patru echipe din vest şi patru echipe din vest. În această fază a competiţiei se află Jeonbuk, echipa lui Dan Petrescu, dar şi Al-Nassr, Al-Ittihad şi Al-Hilal, echipele starurilor Cristiano Ronaldo, Karim Benzema sau Neymar, transmite AS.RO.

Jeonbuk - Ulsan a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY

În optimi, Jeonbuk a trecut de Pohang Steelers, o altă formaţie din Coreea de Sud, în timp ce Ulsan HD a trecut de Kofu, surpriza competiţiei. Formaţia japoneză evoluează în liga secundă, dar a obţinut calificarea după ce a cucerit Cupa Japoniei.

Primul meci din sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei s-a desfăşurat deja. Al-Ain a trecut de Al-Nassr, cu 1-0. Celelalte două partide din sferturi sunt Al-Hilal – Al-Ittihad şi Shandong Taishan – Yokohama Marinos.

Pe acelaşi subiect

Programul turului sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei

  • Al-Ain – Al-Nassr 1-0
  • Jeonbuk Motors – Ulsan (tur, 5 martie, 12:00)
  • Al-Hilal – Al-Ittihad (tur, 5 martie, 20:00)
  • Shandong Taishan – Yokohama Marinos (tur, 6 martie, 12:00)

Cristiano Ronaldo a fost la un pas să marcheze un gol senzaţional

Cristiano Ronaldo a fost la un pas să marcheze unul din cele mai frumoase goluri din istoria fotbalului, LIVE în AntenaPLAY! Starul portughez a şutat de la peste 50 de metri, iar balonul a trecut puţin pe lângă poartă, în Al-Ain – Al-Nassr 1-0.

Cristiano Ronaldo a fost aproape în minutul 90+10 al partidei să marcheze de dincolo de linia de la centrul terenului. Un astfel de gol a reuşit David Beckham pe 17 august 1996, în timpul meciului Manchester United – Wimbledon.

Ronaldo l-a văzut ieşit pe portarul lui Al Ain şi a acţionat rapid. Dacă balonul trimis de starul portughez prindea spaţiul porţii, goalkeeper-ul lui Al Ain nu ar fi putut interveni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » AntenaPLAY » Jeonbuk - Ulsan 1-1, în sferturile Ligii Campionilor Asiei. Dan Petrescu, aproape de semifinale