Antena Meniu Search
x

Dan Petrescu, calificare uriaşă în sferturile Ligii Campionilor Asiei! Pohang – Jeonbuk 1-1 a fost în AntenaPLAY

Dan Petrescu a obţinut o calificare uriaşă în sferturile Ligii Campionilor Asiei! Jeonbuk, echipa antrenorului român, a încheiat la egalitate meciul de pe terenul celor de la Pohang Steelers, scor 1-1, în returul optimilor de finală. Meciul a fost LIVE în AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 20.02.2024, 14:13

Dan Petrescu, calificare uriaşă în sferturile Ligii Campionilor Asiei! Pohang – Jeonbuk 1-1 a fost în AntenaPLAY
- Instagram / Jeonbuk

Jeonbuk FC, echipă antrenată de românul Dan Petrescu, s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei la fotbal, după ce a terminat la egalitate cu o altă formaţie sud-coreeană, Pohang Steelers, scor 1-1 (0-1), marţi, în deplasare, în manşa secundă a optimilor de finală.

Jeonbuk FC se impusese cu 2-0, pe teren propriu, în primul joc, disputat miercurea trecută. Marţi, "oţelarii" au deschis scorul prin fundaşul Chan-Yong Park (12), dar Jeonbuk FC a egalat în repriza secundă, prin Tae-Wook Jeong (76), inspirat introdus pe teren de Petrescu în min. 69. În noiembrie, Jeonbuk a fost învinsă de Pohang Steelers cu 4-2 în finala Cupei Coreei de Sud. De remarcat că Jeonbuk nu reuşise să o învingă pe Pohang în precedentele cinci întâlniri.

Jeobuk va înfrunta în sferturi probabil o altă formaţie sud-coreeană, pe Ulsan Hyundai, care s-a impus în prima manşă cu 3-0 în faţa echipei japoneze de ligă secundă Ventforet Kofu. Manşa secundă se va disputa miercuri, în Japonia. Echipa antrenată de Dan Petrescu va debuta în noua ediţie a campionatului sud-coreean, K League, pe 1 martie, acasă, cu Daejeon Hana Citizen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » AntenaPLAY » Dan Petrescu, calificare uriaşă în sferturile Ligii Campionilor Asiei! Pohang – Jeonbuk 1-1 a fost în AntenaPLAY