Antena Meniu Search
x

Video Power Couple România, la Antena 1: Emoţii, adrenalină şi mult umor la premiera show-ului. Nouă perechi de vedete, pregătite să treacă prin situaţii incredibile

Emoţii, adrenalină şi mult umor la premiera de ieri seară Power Couple România. Prima ediţie a celei mai incitante competiţii a cuplurilor a aliniat la start nouă perechi de vedete, pregătite să treacă prin situaţii incredibile pentru titlul de primul Power Couple din România. 

de Redactia Observator

la 06.02.2024, 10:28

Vezi și

Reality show-ul prezentat de Dani Oțil a debutat în forță, cu proba concurentelor, puse față-n față cu un calendar gigantic, înalt de 20 de metri, pe care l-au escaladat pentru a ajunge la datele semnficiative pentru relațiile lor. 

Orice răspuns greșit i-a costat scump pe domnii care au fost nevoiți să consume cocktailuri din cele mai neatrăgătoare combinații de ingrediente. Finalul probei îl vom urmări în seara aceasta, când urmează și una dintre cele mai așteptate provocări din concurs: "Au, mami!" este testul care-i aduce pe bărbați în sala de nașteri. 

Concurenții vor experimenta durerile nașterii, conectați la un dispozitiv cu nouă grade de intensitate care simulează contracțiile travaliului. Cine va rezista până la capăt aflăm în seara aceasta, când se va decide și primul cuplu propus spre eliminare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » AntenaPLAY » Power Couple România, la Antena 1: Emoţii, adrenalină şi mult umor la premiera show-ului. Nouă perechi de vedete, pregătite să treacă prin situaţii incredibile