Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bijuteria pe 4 roţi care încă uimeşte, deşi a ieşit pe poţile fabricii în 1937. Limuzina costă peste 100.000 de euro

Cetatea Medievală Sighişoara a fost, weekendul acesta, un muzeu în aer liber pentru pasionaţii de maşini de epocă. Localnici şi turişti au admirat zeci de modele, venite din toată ţara pe roţile lor, în ciuda vârstei, care se apropie de 100 de ani pentru unele.

de Sorin Tanţoş

la 25.08.2024 , 20:29

Vedeta expoziţiei a fost o limuzină strălucitoare, model din 1937, care valorează peste 100.000 de euro. "E o aventură să conduci o aşa maşină, sincer să vă spun. Ai aşa o senzaţie că trăieşti în anii ăia de epocă", mărturiseşte un şofer.

Limuzine de epocă în Cetatea Sighişoarei

Restaurată în Germania, este o atracţie pentru oricine, pasionat de maşini sau nu. "Foarte frumos, numai că un hobby să ţină e destul de greu, e costisitor; nu toată lumea îşi permite să ţină o maşină de genul ăsta", crede un vizitator.

Vezi și

47 de proprietari şi-au expus maşinile de epocă în Cetatea Medievală Sighişoara. "Este întâlnirea naţională Mercedes Clasic 2024. Este a patra ediţie. Anul acesta, am ţinut neapărat să o facem în cetate la Sighişoara, pentru că locaţia asta este extraordinar de potrivită pentru aceste maşini", spune Adrian Pascu, organizator.

Turiştii, sosiţi din toate colţurile ţării, s-au bucurat de sofisticatele maşini de colecţie. "Foarte bine, întreţinute unele dintre ele şi chiar la maşina la care mă uitam şi discutam cu dânsul este o maşină a familiei şi au păstrat-o generaţii", mărturiseşte un vizitator.

Organizatorii promit să le pună în mişcare pe bătrânele doamne şi spre litoral, ca să fie admirate de turişti la Mamaia.

Sorin Tanţoş Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Ştiri Auto » Bijuteria pe 4 roţi care încă uimeşte, deşi a ieşit pe poţile fabricii în 1937. Limuzina costă peste 100.000 de euro