Antena Meniu Search
x

Campania Observator „Adoptă un câine!”, remarcată și promovată de marile organizaţii de protecţie a animalelor

Campaniile inițiate de Observator se bucură de recunoașterea internațională. Una dintre acestea, „Adoptă un câine!”, a fost preluat de două mari organizații de protecție a animalelor.

Campaniile inițiate de Observator se bucură de recunoașterea internațională. Una dintre acestea, „Adoptă un câine!”, a fost preluat de două mari organizații de protecție a animalelor.

Una dintre cele mai mari organizaţii de protecţie a animalelor din lume, International Fund for Animal Welfare, a decis să preia un

videoclip al Observator Antena 1.

România a trecut printr-o criză majoră în septembrie 2013. Mai mulți maidanezi au omorât un copil de 4 ani, Ionuţ, lângă parcul Tei din Bucureşti. Sub presiune publică, legea pentru protecţia animalelor a fost modificată. După 14 zile, câinii din adăposturi ar putea fi eutanasiaţi. Pentru a preveni eutanasierea în masă a câinilor fără stăpân, Observator a realizat mai multe materiale pentru adopția maidanezilor.

Videoclipul „Adoptă un câine!” a fost mai întâi preluat de site-ul în limba germană al  organizaţiei PETA, iar acum de către organizaţia americană IFAW, care a publicat și un articol elogios.

”Campania "Adoptă un câine", demonstrează că o astfel de gândire - care creează perspectivele unui loc sigur pentru oameni şi pentru animale - există în România și, prin eforturile sale, va crește gradul de conștientizare local privind calvarul maidanezilor și va promova mai multe atitudini umane”, spune autorul materialului pe site-ul IFAW.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Campanii » Campania Observator „Adoptă un câine!”, remarcată și promovată de marile organizaţii de protecţie a animalelor