Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dana şi Iosif Rotariu, părinţi eroi

Eroi sunt şi părinţii Kassandrei. Dana şi Iosif Rotariu. Doi oameni care şi-au asumat să adopte nu unul, ci doi copii bolnavi. Pe Kassandra şi pe Cristian

de Redactia Observator

la 30.11.2014 , 19:35

Eroi sunt şi părinţii Kassandrei. Dana şi Iosif Rotariu. Doi oameni care şi-au asumat să adopte nu unul, ci doi copii bolnavi. Pe Kassandra şi pe Cristian

Nu e o poveste obişnuită. Cristian a fost abandonat la trei ani. "Mama lui l-a părăsit în 25 decembrie, de Crăciun. L-a lăsat în stradă, pe colţul străzii, cu o plasă şi a fugit", spune Dana.

Şocul abandonului i-a provocat lui Cristi diabet. N-a uitat nici măcar un detaliu din cea mai tristă zi din viaţa lui."Ţin minte că maică-mea a chemat Salvarea. Ştiu că am ajuns la Spital şi plângeam non-stop".

Vezi și

La acelaşi spital, se afla şi Romina, fiica cea mare a soţilor Rotariu. Ea s-a apropiat prima de Cristian. L-au luat. După alţi doi ani, destinul lui Cristian avea să se repete, mult mai violent, pentru Kassandra. Şi ea a ajuns la spital.

Avea patru ani şi trupul plin de răni, provocate de bunica naturală. Era la limita morţii, când Dana Rotariu a văzut-o prima oară. Pentru Kassandra, ea era mama pe care o visase toată copilăria. A îndrăznit să-i pună întrebarea care i-a salvat viaţa. "Mama Dana, mă iei acasă?". Şi a luat-o. Kassi a câştigat, peste noapte, doi părinţi iubitori şi un frăţior.

Iar povestea lor s-a schimbat într-un basm frumos. Dar destinul avea s-o supună pe Kassandra la grele încercări. A făcut 36 de operaţii. Printre amintiri, are sute de imagini ale durerii.

Pentru ca fotografiile ei viitoare să fie mai puţin dureroase, Daniel Osmanovici a luptat 37 de ore. L-a ajutat chiar familia sa. Cei mai importanţi oameni pentru Daniel. Soţia şi fiica sa. Sora, cumnatul şi nepoata lui. Şi cei doi părinţi frumoşi, care l-au îmbrăţişat pe Daniel cu emoţie şi mândrie.

O familie întreagă s-a unit pentru a ajuta o altă familie. Pentru ca povestea lor să aibă un final fericit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Campanii » Dana şi Iosif Rotariu, părinţi eroi