Antena Meniu Search
x

Daniel Osmanovici este susținut în ”Maraton pentru Kassandra” de fetița lui

Aflat la câteva zile distanță de inițierea unui demers solicitant, Daniel Osmanovici are parte de toată susținerea fetiței lui, Tea, în campania Observator ”Maraton pentru Kassandra”

Aflat la câteva zile distanță de inițierea unui demers solicitant, Daniel Osmanovici are parte de toată susținerea fetiței lui, Tea, în campania Observator ”Maraton pentru Kassandra”

Prezentatorul de la Antena 1 se pregătește intens pentru transmisiunea live maraton prin care dorește să strângă, alături de colegii săi de la Observator, banii necesari pentru operația din Franța a micuței Kassandra.

”Familia este cel mai mare sprijin al meu. Soția și fetița noastră, Tea, reprezintă suportul meu și fără acest suport nu aș fi fost capabil să obțin atâtea rezultate. Ele sunt alături de mine și în această încercare. Kassandra este un copil fără o copilărie adevărată, un suflet nevinovat care are dreptul, ca fiecare dintre noi, la o viață normală”, spune Daniel.

Începând de sâmbătă, 29 noiembrie, când Antena 1 aniversează 21 de ani de existență, Daniel va întra în direct de la ora 6.00 dimineața și va încerca să transmită live cât mai mult timp posibil, cu invitați, informații variate despre meteo și subiecte care au legătură cu vremea, atât în cadrul emisiunile din trust, cât și pe online, pe site-ul maraton.observator.tv și pe Facebook.

Telespectatorii care vor să o ajute pe Kassandra o pot face fie donând 2 euro printr-un SMS la 8848, fie apelând numerele 0 900 900 303 (3 euro/apel), 0 900 900 305 (5 euro/apel), 0 900 900 301 (10 euro/apel) sau donând orice sumă în contul Fundației Mereu Aproape (în lei RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500, în euro RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500, ambele deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU).

Kassandra este un copil care a fost abandonat de mamă, torturat de bunică și care acum se luptă pentru viață în noua familie a fostului fotbalist Iosif Rotariu. Până la 4 ani, Kassandra a fost arsă cu acid, bătută, înfometată şi aruncată de la etaj. Abandonată de mamă şi chinuită de propria bunică, fetița este acum fiica adoptivă a fostului internaţional Iosif Rotariu. Dragostea părinţilor este cel mai bun medicament pentru fetița care suferă de osteomielită. La 9 ani a trecut deja prin 36 de operaţii. Urmează operația numarul 37, în decembrie, în Franța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Campanii » Daniel Osmanovici este susținut în ”Maraton pentru Kassandra” de fetița lui