Antena Meniu Search
x

Fii Moş Crăciun pentru un campion! Gabriela Szabo: ”Copilașii aceștia sunt niște eroi”

Se zbat pentru performanţă, pentru a scăpa de sărăcia în care trăiesc si pentru a reprezenta România pe cea mai inaltă treaptă

Vezi și

Se zbat pentru performanţă, pentru a scăpa de sărăcia în care trăiesc si pentru a reprezenta România pe cea mai inaltă treaptă.

Copiii campioni la patinaj viteză care se antrenează pe asfalt, micii campioni la lupte libere care câştigă medalie după medalie cu gândul că modul în care funcţionează sportul românesc o să se schimbe, viitoarele speranţe ale gimnasticii care se antrenează zilnic în condiţii inumane. Pentru acesti copii, viaţa este o lupta continuă. Campania „Fii Moș Crăciun pentru un campion îşi propune să le arate că nu sunt singuri şi să le dăm puterea să continuie ceea ce au început. Gabriela Szabo s-a alăturat campaniei și luptă împreună cu mii campioni. 

Campania realizată de Observator, Fundaţia Mereu Aproape şi sportguru.ro vă arată azi poveştile unei generaţii care poate schimba România, dacă primeşte o mână de ajutor.

TOATE DETALIILE CAMPANIEI LE AFLAŢI AICI!

O serie de materiale prezentate la Observator vor arăta cine sunt acești copii, în ce domeniu vor să facă performanță, cum se antrenează, ce nevoi au ei și, mai ales, ce visuri speră micuții să își îndeplinească. Fie că fac gimnastică, box, patinaj sau haltere, acești copii sunt uniți de dragostea pentru sport. Nu au însă la dispoziție mijloacele necesare pentru a face performanță, fie că vorbim de mediile sărace din care provin sau de lipsa unor locuri special amenjate care să le ofere condițiile necesare practicării sporturilor respective.

Campania „Fii Moș Crăciun pentru un campion trage un semnal de alarmă în ceea ce privește situația acestor copii și își propune să ofere un sprijin real micilor campioni prezentați în campanie și colegilor lor de echipă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Campanii » Fii Moş Crăciun pentru un campion! Gabriela Szabo: ”Copilașii aceștia sunt niște eroi”