Antena Meniu Search
x

ÎMPREUNĂ SUNTEM ŞI MAI BUNI / Povestea tristă a Cristianei Constantin

Vă bat la uşă colindătorii. În case miroase a brad, iar cei dragi împart cadouri. Undeva, într-o casă, o copilă de 17 ani, zâmbeşte. E ciudat, are ochii plini de lacrimi, dar strânge din pumni şi merge mai departe.

Vezi și

Anul trecut a împărţit cu mama ei bucuria Crăciunului. Acum, e singură. Într-un an, toţi cei dragi au plecat la ceruri. Mama, tata şi bunica. E Cristiana Constantin. Povestea ei a oprit pentru o clipă lumea în loc.

Dar povestea ei merge mai departe. Pentru că împreună suntem şi mai buni. Moşul a venit şi la ea. Vom deschide împreună darurile de la el.

Învață la Școala Centrală. Vrea să fie doctoriță. E un vis pentru care e dispusă să plătească și dobândă. Vrea să salveze oameni, vrea ca nimeni să nu mai știe niciodată cum e să-și duci la groapă, într-un singur an, părinții și bunica.

Zilele trecute i-a sunat telefonul. O fostă profesoară de biologie, care a văzut povestea ei, vrea s-o mediteze pentru facultate. Mai mulți studenți de la medicină ne-au scris că sunt dornici s-o ajute pe Cristiana.

La fix un an de când tatăl ei a murit, cineva a invitat-o la un mini concert de colinde.

Cristiana are emoții. N-a cerut nimic nimănui, deși e imposibil să se descurce cu 350 de lei pe lună. Ea știe că de acolo de sus, părinții ei, n-o vor lăsa niciodată. Nu l-a așteptat pe Moșul. Și, dacă ar fi fost să-i ceară ceva, l-ar fi rugat să-i aducă familia înapoi. Dar Moșul, nu poate face astfel de minuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Campanii » ÎMPREUNĂ SUNTEM ŞI MAI BUNI / Povestea tristă a Cristianei Constantin