Antena Meniu Search
x

Maraton pentru Kassandra! Daniel Osmanovici face ultimele pregătiri pentru cel mai lung buletin meteo

Mai este putin până începe Maratonul pentru Kassandra. De mâine dimineaţă, Daniel Osmanovici prezintă cel mai lung buletin meteo, în cea mai lungă transmisiune în direct, ca să strângă bani pentru fetiţa greu încercată de destin

Vezi și

Mai este putin până începe Maratonul pentru Kassandra. De mâine dimineaţă, Daniel Osmanovici prezintă cel mai lung buletin meteo, în cea mai lungă transmisiune în direct, ca să strângă bani pentru fetiţa greu încercată de destin

În lupta cea mai grea, Armata e cu ea. Pentru Kassandra, defilează astăzi peste 100 de militari din Regimentul 30 Gardă "Mihai Viteazul". În mâinile lor, armele devin simboluri. Din carabine, militarii scriu numele Kassandrei. E un mesaj pentru ea, ca să ştie că nu e singură. "Kassandra, îţi doresc să ai multă putere şi să treci peste orice obstacol!".

Pentru Kassandra, se duc lupte pe toate fronturile. În redacţia Observator, Daniel Osmanovici se pregăteşte pentru maratonul vieţii lui. Peste 30 de ore va prezenta meteo, în cea mai lungă transmisiune în direct din România.

"Am aceleaşi emoţii pe care le-am avut când am alergat primul maraton din viaţa mea". Inima îi bate mai tare decât de obicei. La propriu. O vizită la cardiolog e obligatorie înainte de marea provocare. Dar Daniel trece cu bine testul de efort.

Exact 36 de operaţii a suferit, până acum, Kassandra. Daniel o va ajuta să treacă prin cea de-a 37-a. Pentru ea, va încerca să stea treaz două zile şi o noapte. În picioare, în faţa camerelor de filmat. Doar 10 minute la fiecare oră, va lua o pauză de la cel mai lung buletin meteo. Cât să-şi refacă puterile.

E un sacrificiu pe care Daniel îl face cu bucurie pentru Kassandra. Fetiţa soţilor Rotariu are nevoie de noi ca să nu-şi piardă zâmbetul. Are nevoie de bani, ca să-şi recupereze copilăria distrusă de bunica ei naturală. Are oasele distruse de bătăi şi trupul firav plin de proteze, dar nu-şi pierde speranţa.

De mâine dimineaţă, de la ora 6.00, Daniel începe lupta. Îl puteţi urmări în direct pe site-ul maraton.observator.tv şi, gratis, pe Antena Play. Puteţi dona pentru Kassandra în conturile afişate pe ecran.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Campanii » Maraton pentru Kassandra! Daniel Osmanovici face ultimele pregătiri pentru cel mai lung buletin meteo