Antena Meniu Search
x

Minunile de pe covorul rosu! Doi baieti, campioni la lupte si in viata

Familia inseamna sportul pentru Codrin si Daniel. Sunt abandonati de parinti si nu se au decat unul pe celalalt.

Vezi și

Codrin si Daniel. Doi copii pentru care destinul a avut un plan special. Abandonati de mici intr-un centru de plasament din Piatra Neamt, cresc, locuiesc si lucreaza impreuna. Ca si cand asa ar fi trebuit sa fie.

Codrin a fost primul care a calcat in sala de antrenament. La inceput, in cea improvizata in centru, iar medaliile au venit repede, ca si cand asta era menirea lui.

Daniel vine si el tare din urma. Dincolo de camaraderie, vrea cu orice pret sa fie campion si se antreneaza cu cei mai buni. Bronzul la

Campionatele Europene vine tot de la Piatra Neamt, din centru. Din aceeasi camera in care Codrin si Daniel isi construiesc, zi de zi, viitorul. Abandonat si el de parinti, Mihai a avut un vis si acum, vrea tot mai sus.

In spatele povestii de succes, sta deschisa o durere despre care Codrin si Daniel vorbesc cu greu, de parca ar fi fost o alta viata, a altcuiva, de neamintit.

Cand vine vorba de acasa, amandoi se ascund in spatele antrenamentelor. Ele ar fi motivul pentru care nu stau langa ai lor. Un fel de cantonament continuu. Chiar si cel care ii pregateste recunoaste ca sportul ii ajuta sa mearga mai departe, ca o ultima sansa spre o viata normala.

Pe covorul de lupta nu mai sunt doua suflete abandonate, sunt invingatorii care dau lectii oricui vrea si poate sa le auda. Doi copii-minune care trec dincolo de limita pe care a vrut sa le-o traseze viata atunci cand i-a trimis in centrul de plasament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Campanii » Minunile de pe covorul rosu! Doi baieti, campioni la lupte si in viata