Antena Meniu Search
x

Miracol de Crăciun pentru Raul, micul campion la box

După o viaţă petrecută în ghetou, sărbătorile în casă nouă au fost un adevărat miracol de Crăciun pentru Raul. Autorităţile locale din Hunedoara i-au oferit micului campion la box o casă modernă unde poate locui cu familia.

Vezi și

 După o viaţă petrecută în ghetou, sărbătorile în casă nouă au fost un adevărat miracol de Crăciun pentru Raul. Autorităţile locale din Hunedoara i-au oferit micului campion la box o casă modernă unde poate locui cu familia. În câteva zile, viaţa boxeurului de 11 ani pe care l-aţi văzut în cadrul campaniei "Campionii lui Moş Crăciun" s-a schimbat deja. Pentru prima dată a avut brad de sărbători şi şi-a chemat chiar şi colegii în vizită, să îl admire.

De Crăciun, Raul a primit cadou, o viaţă normală. O casă nouă, utilată, apă şi căldură, la care până nu demult, doar visa.

Împreună cu bunica, un frate şi un văr mai mic, Raul a locuit, până acum câteva zile, într-o cameră întunecată, rece şi plină de igrasie dintr-un ghetou hunedorean.

Visul lui Raul s-a împlinit cu ajutorul autorităţilor locale, în urma campaniei Observator. Chiar înainte de sărbători, familia s-a mutat în noua locuinţă. Pentru prima dată, micul campion şi-a primit colegii în vizită şi spune că îi va mai invita. Mai ales că sala de antrenament este chiar peste drum

Acum, Raul mai are un vis. Să îşi îmbrăţişeze mama. Femeia va reveni, curând, din Franţa - unde lucrează, ca să semneze actele pentru locuinţa socială.

Micii Campioni au nevoie în continuare de fiecare dintre noi. Intraţi pe sportguru.ro şi donaţi echipamente pentru a le susţine performanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Campanii » Miracol de Crăciun pentru Raul, micul campion la box