Antena Meniu Search
x

Vreau sa ajut! Fratii Robert si Raul au nevoie de sprijinul nostru!

Sunt doi frati, unul are doi ani, celalalt opt luni. Robert s-a nascut cu o malformatie grava la colon si a fost deja la un pas de moarte, iar Raul a fost diagnosticat cu un cancer agresiv, cand nici macar nu stia sa gangureasca.

Vezi și

Acesti copii,au nevoie de cateva interventii chirurgicale si de tratament intr-o clinica renumita. Ca sa ajunga acolo, trebuie sa strangem cel putin 70.000 de euro. Ii putem ajuta cu un SMS de doi euro, la numarul 848.

Doi copii si amindoi bolnavi. Unul a implinit doi ani, iar celalalt a implinit opt luni.

"Dupa doi ani si jumatate, Dumnezeu mi l-a daruit pe Robert! Am fost extrem de fericiti, povesteste Adriana Bucurescu, mama celor doi baieti.

In urmatoarele luni, parintii si-au dus copilul la mai multe investigatii medicale: "Hemoglobina la un copil este dezastru. Ne-a dus la chirurgie, la terapie intensiva direct, l-au bagat si acolo , ne-au spus sa stam un pic la o parte, ca sa poata sa ne salveze copilul”.

Cand primul lor copil se zbatea intre viata si moarte, cel de-al doilea isi pregatea venirea pe lume: "Aveam contractii foarte mari si mi-era frica sa nu-l pierd si pe celalalt”.

Pana la urma, Robert a castigat, cel putin temporar, batalia cu viata: "Ne-au lasat acasa, chiar de ziua lui, in 13 aprilie 2012, cand a implinit un anisor".

Pe 19 iulie 2012, venea pe lume celalalt pui de om, Raul. Insa viata avea sa le dea o alta lovitura celor doi parinti: "Primul semn a fost ca era ficatul marit, de patru ori mai mare decat normal. Splina foarte marita".

Raul, fratiorul mai mic al lui Robert, implinise doar trei luni de viata atunci cand medicii au descoperit ca are o tumora.

"Exact in acelasi loc l-a pus pe Raul, in acelasi patut unde a fost si Robi! Nu-mi venea sa cred ca am ajuns in acelasi loc, exact in acelasi patut, unde era Robi si eu eram insarcinata si mi-am petrecut acolo atatea saptamani, pe acelasi scaun", mai povesteste mama baietilor.

Rezultatul biopsiei urma sa vina dupa trei saptamani de asteptare, cu un diagnostic final: neuroblastom cu multiple metastaze hepatice.

Undeva, in Europa, exista o clinica care poate salva viata acestor copii!

O parte din costuri vor fi acoperite de Statul Roman, iar restul, adica mai bine de 70 de mii de euro, parintii vor fi obligati sa-i achite din buzunarul propriu. Puteti dona doi euro printr-un SMS trimis la 848 sau sunand la numerele de mai jos, din reteaua Romtelecom. Puteti dona trei, cinci sau 10 euro. Donatii se fac si in conturile Fundatiei Mereu Aproape, deschise la BRD, in lei si in euro. Romanii din strainatate pot contribui la salvarea fratilor Robert si Raul, online sau prin PayPal.

Numere de telefon

Romtelecom:

0 900 900 303: 3 euro/apel

0 900 900 305: 5 euro/apel

0 900 900 301: 10 euro/apel

Nu se percepe TVA.

Prin PayPal.

Conturi Fundatia Mereu Aproape

CIF 18212553:

in lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,

in Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500

deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Campanii » Vreau sa ajut! Fratii Robert si Raul au nevoie de sprijinul nostru!