Antena Meniu Search
x

Vreau să ajut! Mario are nevoie, din nou, de o operație

Vezi și

În urmă cu 2 ani, Mario trecea printr-o răscruce! Deşi fusese operat în România pentru o tumoră cerebrală, problemele erau departe de a fi rezolvate. Însă, cu sprijinul oamenilor care au donat bani Fundaţiei "Mereu Aproape", Mario a reuşit să plece în Germania, pentru o altă intervenţie chirurgicală.

Mario a suferit două operaţii pe creier. Sunt doi ani de atunci, vreme în care copilul a recuperat fantastic în vorbire, a mers şi merge la grădiniţă, se joacă şi face psihoterapie.

Apărută în spatele ochiului şi al nasului, tumora creşte într-un ritm alarmant, iar chirurgii recomandă extirparea ei de urgenţă pentru că altfel viaţa lui Mario este pusă în pericol.

Puteţi contribui la fondul de solidaritate al Campaniei "Vreau să ajut", donând doi euro prin SMS la numărul de telefon 8848, număr pus la dispoziţie de Orange, Telekom Romania Mobile şi Vodafone pentru Campania "Vreau să ajut".

Puteţi suna şi la numerele 0 900 900 303, 0 900 900 305, 0 900 900 301 din Telekom, reteaua de telefonie fixa. Aceste numere sunt alocate gratuit Campaniei Vreau sa Ajut. Prin apel la aceste numere puteţi dona trei, cinci, respectiv zece euro.

Din fondul de solidaritate al campaniei il putem ajuta pe Mario dar si pe alti copii. Puteti dona si nominal in conturile Fundatiei Mereu Aproape, deschise la BRD, in lei si in euro. Romanii din strainatate pot contribui la salvarea lui Mario online sau prin paypal mentionind numele ei. Orice suma conteaza!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Campanii » Vreau să ajut! Mario are nevoie, din nou, de o operație