Antena Meniu Search
x

Video Rețete de dulciuri: Brownie

Reţeta de brownie a fost prezentată la Chefi la cuţite şi comentată de cei trei chefi Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu.

de Redactia Observator

la 24.12.2020, 11:56

Vezi și

Bogdan Mălăele, fiul lui Horaţiu Mălăele, a venit la Chefi la cuţite cu un preparat simplu, dar delicios. 

Reţeta nu i-a dat multe bătăi de cap, de această dată, deşi a avut câteva reţineri în legătură cu rezultatul final.:"Nu e deloc grea, e foarte simplu ce am de făcut. Mai fac dimineaţa micul dejun, omleta, asta e tot ce fac eu în bucătărie. Nu ştiu să fac nici cartofi prăjiţi, deşi e simplu nu am făcut niciodată."

Brownie, desertul comentat la Chefi la cuţite

Dacă chef Sorin Bontea a fost indus în eroare, la prima vedere, aşteptându-se la prăjitura "Lava cake", chef Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu au avut grijă să îi dezvăluie că preparatul este de fapt o delicioasă brioşă brownie. 

După degustare, cei trei chefi l-au primit cu multă căldură pe Bogdan Mălăele şi au discutat despre amintirile artistului din copilărie, mai exact din perioada liceului. 

"Care e legătura ta cu gătitul?" l-a întrebat Florin Dumitrescu în cele din urmă la  momentul jurizării. 

"Nicio legatură, am ars un brownie. Mi-am luat acasă să fac, eu am crezut că sunt brioşe înăuntru, dar era praful pe care trebuia să îl fac. Scria pe cutie să bag aluatul la 350 de grade. M-am uitat la cuptorul meu şi scria 250 de grade şi am zis: ce cuptor prost am, nici n-are toate gradele. Şi scria să îl las 30 de minute şi am zis... dacă îl bag la 250 îl las o oră.. Când am scos tava.... am zis că trebuie să merg la Chefi la cuţite să încerc din nou!" a povestit Bogdan Mălăele, cu sinceritate şi o doză de umor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Dulce de la Mărgăritar » Rețete de dulciuri: Brownie