Video

Rețete de dulciuri: Torrijas în sirop

De Redactia Observator.
Publicat: 24.12.2020, 12:39.
Actualizat: 24.12.2020, 12:40

Reţeta de Torrijas a fost prezentată la Chefi la cuţite şi comentată de cei trei chefi Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu.

Biu Marquetti a ales să gătească un deșert special cubanez: Torrijas în sirop creat chiar de ea din miere, cognac şi alte câteva secrete.

„Pasiunea pentru gătit a ieşit din izolare. Este o perioadă în care toată lumea a început să se descopere. Eu m-am descoperit în bucătărie, dar pe partea de dulciuri” a spus cântăreaţa.

Desertul a fost realizat cu scorţişoară, lapte, cognac, ou, zahăr, coajă de portocală, dar şi cu un secret dezvăluit de Biu, acela fiind: dragoste.

Rețete de dulciuri: Torrijas în sirop

Torrija este felia de pâine pe care a înmuiat-o în lapte cu scorţişoară, apoi trecută prin ou pentru a fi bine prăjită. Cântăreaţa a adăugat şi o coajă de portocale în tigaie, pentru a scoate „amarul din ulei”, aşa cum a învăţat-o bunica ei.

Între timp a pregătit un amestec din apă cu zahăr, miere, cognac, dar şi puţină coajă de portocală.

„Dacă nu le place lor, îmi place mie!” a spus în final artista, încântată de desertul copilăriei realizat din învăţămintele bunicii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.