Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Rețete de dulciuri: Cale cu nucă de cocos şi sos de vişine

Reţeta de Cale cu nucă de cocos şi sos de vişine a fost prezentată la Chefi la cuţite şi comentată de cei trei chefi Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu.

de Redactia Observator

la 25.12.2020 , 13:40

Liliana Maria Haldea, în vârstă de 53 de ani, din oraşul Petrila, de meserie sociolog a ales un preparat special, inedit, pentru a-i surprinde pe chefi: un desert delicios cu nucă de cocos şi sos de vişine.

"Este o prăjiturică foarte gustoasă şi nu am decât să-i conving şi pe şefi că sunt bune" a menţionat doamna Liliana.

Rețete de dulciuri: Cale cu nucă de cocos şi sos de vişine

Vezi și

A vrut să vină şi anul trecut, însă a avut parte de un accident de maşină cu doar câteva zile înainte de preselecţii: "Am venit la chefi la cuţite pentru că îmi plăcea, când mă uitam la televizor, emoţia concurenţilor. Am vrut să o trăiesc şi eu. M-am înscris şi pentru ediţia de anul trecut, dar n-am mai ajuns pentru că, înainte cu câteva zile de preselecţii am intrat cu maşina într-un stâlp. Am ajuns la urgenţă, le-am spus oamenilor de acolo ce s-a întâmplat cu lux de amănunte şi au sunat la poliţie. Aşa m-am ales şi cu un dosar penal că m-am autoaccidentat. Am aşteptat şi sezonul ăsta, nu-l pierd. Am şi vândut maşina, că mi-am dat seama că nu sunt şofer bun. Mie mi-e foarte drag să lucrez cu oamenii, mai ales în măsura în care pot să-i şi ajut, nu e o problemă pentru mine. Numai că eu sunt mai sensibilă, pot să trăiesc poveştile oamenilor cu care lucrez."

"Mi se pare mult în zona deserturilor arăbeşti. Găteşte foarte mult pentru nepoţi. Nu cred că e româncă" a spus chef Florin Dumitrescu, încercând să ghicească atât preparatul, cât şi bucătarul. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Înapoi la Homepage
Comentarii


Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unei înşelătorii pe WhatsApp?
Observator » Dulce de la Mărgăritar » Rețete de dulciuri: Cale cu nucă de cocos şi sos de vişine