Antena Meniu Search
x

Video A început Rabla pentru Electrocasnice 2022, etapa a doua. Cei care vor să-şi cumpere laptopuri şi tablete pot genera de azi vouchere

Cei care vor să-şi cumpere laptopuri şi tablete cu reducere pot genera de azi vouchere. A doua etapa a programului Rabla Electrocasnice a început la ora 10.00.

Lucia Cujbă
de Lucia Cujbă

la 12.12.2022, 14:10

Vezi și

Cei interesați de vouchere pentru laptopuri și tablete ar trebui să se grăbească.

Au mai rămas mai mai puțin de 3 milioane de lei din cele 10 milioane disponibile pentru cea de-a doua etapă, potrivit datelor AFM disponibile la ora 12.00.

Rabla pentru electrocasnice, etapa 2, se desfășoară până vineri

Valoarea tichetelor pentru laptopuri este de 500 de lei, iar pentru tablete este de 300 de lei.

Teoretic, programul Rabla pentru electrocasnice se desfășoară până vineri, însă bugetul probabil se va epuiza mult mai rapid. Nu același lucru s-a întâmplat la prima etapă a programului Rabla pentru electrocasnice, când oamenii au putut genera vouchere pentru electrocasnice mari. Vorbim aici de mașini de spălat, frigidere. Pentru prima dată în istoria programului, bugetul nu a fost epuizat, au mai rămas 4 milioane de lei necheltuite din cele 25 de milioane disponibile. O primă explicație este că cei care au participat la ediția anterioară nu au folosit tichetele și în ediția de acum au primit interdicție să mai participe la aceeași categorie de produse. 

Cei care vor obține un voucher trebuie să știe că au la dipoziție 7 zile ca să cumpere produsul dorit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri economice » A început Rabla pentru Electrocasnice 2022, etapa a doua. Cei care vor să-şi cumpere laptopuri şi tablete pot genera de azi vouchere