Antena Meniu Search
x

Video Rabla pentru electrocasnice 2022. Începe pe 21 noiembrie şi are un buget de 50 de milioane de lei

Programul Rabla pentru electrocasnice revine. Administrația Fondului pentru Mediu a anunţat că vom putea schimba frigiderele, maşinile de spălat şi alte echipamente uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic, începând cu data de 21 noiembrie.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 09.11.2022, 19:33

Vezi și

Trebuie creat un cont de utilizator, iar acest prim pas este extrem de important pentru că doar aşa vom putea accesa platforma şi ulterior aparatul pe care dorim să-l înlocuim. De pe 21 noiembrie, oamenii vor avea la dispoziţie 5 zile pentru a se înscrie în program. Apoi, acesta se va desfăşura etapizat până pe 23 decembrie.

Prima etapă este dedicată maşinilor de spălat vase şi rufe, frigiderelor şi congelatoarelor. Cea de-a două etapă este pentru tablete şi laptopuri, iar ultima e destinată aparatelor de aer condiţionat, aspiratoarelor, dar şi uscătoarelor de rufe. Bugetul este de 50 de milioane de lei, la fel ca în prima sesiune din acest an, dar mai mult decât în 2021.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Rabla pentru electrocasnice 2022. Începe pe 21 noiembrie şi are un buget de 50 de milioane de lei