Antena Meniu Search
x

Video Câți bani am câștiga în plus dacă investim 5.000 de lei în acțiuni la bursă. CALCUL

Vorbim acum şi despre economiile noastre. În special cum facem să le protejăm în războiul cu scumpirile. Deşi avem o inflaţie în scădere, preţurile continuă să crească, iar dacă ne ţinem banii la saltea sau la bancă ori nu câştigăm nimic ori câştigăm foarte puţin. Aşa că mai bine îi punem să muncească pentru noi. Motiv pentru care specialiştii ne recomandă investiţiile. Iar cu această ocazie vă anunţăm şi că astăzi a fost lansată o nouă ediţie de titluri de stat Tezaur

Florentina Lazăr
de Florentina Lazăr

la 15.04.2024, 14:02

Vezi și

Specialiștii ne recomandă să ne investim economiile în acțiunile la bursă, la companiile din domenii precum energie, petrol și gaze, pentru că în acest caz randamentul este cel mai ridicat, de peste 10%. Dacă am investi 5.000 de lei în acțiuni la bursă la aceste companii am putea primi un profit de 500 de lei într-un an, spun specialiștii.

O altă variantă ar fi să investim banii, dacă avem mai mulți, în domeniul imobiliar, și asta pentru că dobânzile la credite sunt în scădere anul acesta, așadar va crește valoarea acestor locuințe în perioada următoare, în următorii doi ani spun specialiștii locuințele s-ar putea scumpi în marile orașe cu până la 20%.

Așadar, dacă închiriem o astfel de locuință primim și chirie, iar valoarea locuinței va crește în perioada următoare. Dacă avem însă mai puține economii pe care vrem să le investim putem alege și titlurile de stat, sunt dobânzi mult mai mari față de depozitele bancare, dobânzi între 6% și 6,85%, însă donatorii de sânge beneficiază și de 7%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri economice » Câți bani am câștiga în plus dacă investim 5.000 de lei în acțiuni la bursă. CALCUL