Antena Meniu Search
x

Video O tânără de doar 20 de ani din București dezvăluie cât a câștigat într-o singură zi de pus unghii la 9 cliente. "Eu ca inginer nu fac atâția bani în afara țării"

La doar 20 de ani, în timp ce unii abia se gândesc spre ce carieră vor să se îndrepte, Izabela o tânără din București pare că a dat lovitura.

de Redactia Observator

la 27.03.2024, 16:30

Vezi și

Într-un filmuleț postat pe Tik Tok, aceasta se laudă că reușește să facă doar într-o singură zi peste 2.000 de lei doar din pus unghii.

Cât a câștigat într-o singură zi de pus unghii

Pe lângă orele și sumele încasate, la care se adaugă, uneori, și bacșișul, Izabela a postat și rezultatul final al muncii sale. Și, deși este de lăudat că într-o singură zi reușește să strângă peste 2000 de lei, programul de lucru al tinerei începe de dimineața și ține până seara.

Chiar și așa, comentariile nu au întârziat să apară. Și evident, și criticile. “Abia aștept să intre ANAF-ul în astea...nu tu carte de muncă...nu tu asig medicală...nu tu taxe”. “Bă ăstia de vorbiți de ANAF și că nu plătește ea taxe, bravo ei, nu muncește statul cu ea, bravo fato umple buzunarul”, “Eu ca inginer nu fac atâția bani în afara țării...mă duc să îmi cumpăr o ungheră”. “Să vină ANAF-ul Domne prea vezi numai peste tot anils artist...csf”. “Ce frustrați sunt bărbații pentru că o femeie face bani”. “Când văd ce oameni corecți avem printre noi, mă umflă râsul. Declari tot la ANAF+tips și la voi ăștia "corecți" dacă vă iese din ceva 5 lei în plus, nu știți pe unde să-i ascundeți”. “Să te vadă ăștia de la ANAF...să vezi ce calcule își fac ei...” “Nu e rău deloc...cât faci tu într-o zi eu fac în aproape o lună”.

Izabela le-a răspuns unor dintre critici și a ținut să precizeze că este înregistrată la ANAF.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 12 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » O tânără de doar 20 de ani din București dezvăluie cât a câștigat într-o singură zi de pus unghii la 9 cliente. "Eu ca inginer nu fac atâția bani în afara țării"