Antena Meniu Search
x

Video Campionatul Naţional de raliu la Harghita. Spectacol pe patru roţi între peste 70 de ehipe pe asflatul de la Odorhei

Pasionaţii de maşini şi-au dat întâlnire în acest weekend la Raliul Harghitei, unde a început un nou sezon din Campionatul Naţional. 75 de echipe din 4 ţări se duelează pe asfaltul din Odorheiu Secuiesc, sub privirile a mii de spectatori, iubitori de spectacol pe petru roţi. 

de Redactia Observator

la 27.04.2024, 10:55

Vezi și

Bogdan Marișca este prezent în fiecare an la cursa din Harghita. Este şi cel mai longeviv pilot din campionat: primul său raliu a fost în 1993.

Bogdan Marişca: Suntem fericiţi şi mulţumiţi să putem da startul după atâţia ani şi de atâtea ori la Harghita. Am şi câştigat primul meu raliu aici. Să ajungem cu bine la capăt şi să ne bucurăm de cursă. E o cursă grea, o cursă dificilă, probele sunt foarte selective şi solicitante, deci sperăm să ajungem cu toţii bine la capăt şi să ne bucurăm de asta.

În seara asta se va afla câştigătorul

Proaspăt învingător în Europa, Simone Tempestini rămâne optimist, în ciuda faptului că a început cu probleme tehnice.

Pe acelaşi subiect

Simone Tempestini: Este campionatul meu de suflet, în care am învăţat să pilotez la limită şi practic participările mele de acum mai încolo vor fi cele de a fi prezent şi de a mă simţi bine alături de fanii şi spectatorii din motorsportul românesc.

Raul Badiu este liderul raliului Harghitei, iar anul acesta participă cu o nouă maşină.

Raul Badiu: O Skoda Fabia Rally2 evo. Mă simt ca la prima etapă, adică am emoţii, dar, din fericire, maşina e foarte rapidă şi prietenoasă, astfel că ne intrăm repede în ritm şi avem un feeling bun.

Lupta pentru titlu se va încheia în seara aceasta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Campionatul Naţional de raliu la Harghita. Spectacol pe patru roţi între peste 70 de ehipe pe asflatul de la Odorhei