Antena Meniu Search
x

Galerie foto Preţul uriaş cerut pentru închirierea unui apartament de 54 mp în Cluj. Pe terasă cresc buruieni, dar locuinţa este prezentată ca "spectaculoasă"

O nouă chirie "de lux" aflată în Cluj-Napoca uimeşte piaţa imobiliară. O agenţie a postat recent un anunţ în care prezintă spre închiriere un apartament de 54 mp, însă deşi este mobilat după standarde moderne, pe terasă cresc buruieni. 

de Redactia Observator

la 23.04.2024, 16:33

Chiria pentru apartamentul cu 2 camere aflat în Cluj-Napoca este nu mai puţin de 1.000 de euro pe lună, scrie Ştiri de Cluj. Potrivit anunţului, locuinţa are 2 camere (un dormitor și un living cu bucătărie) şi este situată în ansamblul Mon Jardin. În zonă sunt mai multe magazine, dar şi staţii de transport în comun.

Apartamentul cu 2 camere oferit spre închiriere are suprafaţa utila de 54 mp + 1 terasa de 20 mp şi dispune de un loc de parcare privat subteran. "Materialele folosite de calitate superioara, designul ales si atentia la detalii, fac ca aceasta proprietate sa fie una spectaculoasa, care iese in evidenta pe piata imobiliara din orasul Cluj-Napoca", se precizează în anunţul postat de agenţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri economice » Preţul uriaş cerut pentru închirierea unui apartament de 54 mp în Cluj. Pe terasă cresc buruieni, dar locuinţa este prezentată ca "spectaculoasă"