Antena Meniu Search
x

Video Preţuri uriaşe în magazinele din Vama Veche. Ce poţi cumpăra de 50 de lei dintr-un supermarket: "Stop! Până aici, gata!"

De 1 Mai, Vama Veche este prin tradiţie un pol al distracţiei ce atrage, an de an, o mulţime de tineri (şi nu numai) dornici să petreacă până în zori. Asta o ştiu şi micii antreprenori sau proprietarii de pensiuni de la malul mării. Departe de a mai fi un mic "sat pescăresc", dar cu o infrastructură ce încă lasă mult de dorit, în Vama Veche preţurile au crescut galopant. O tânără a intrat într-un supermarket din Vama Veche şi a postat pe TikTok cât costă produsele de acolo.

de Redactia Observator

la 02.05.2024, 21:24

Preţuri în Vama Veche de 1 Mai
Preţuri în Vama Veche de 1 Mai - Captură video TikTok

De 1 Mai, tradiţia spune că distracţia se simte cel mai bine pe plajă. Iar Vama Veche rămâne, de mulţi ani, una din destinaţiile preferate de români şi turiştii străini. Însă preţurile sunt pe măsură, iar de la un an la altul cresc fără oprire. Cât de mult, totuşi? Asta a vrut să descopere şi o tânără aflată, la rândul său, în staţiunea din sudul litoralului românesc. "Dacă tot suntem în Vama Veche, vreau să mă conving dacă e scump în Vamă, cum am tot auzit. Să vedem care sunt preţurile!", începe filmuleţul postat pe TikTok.

Preţuri în Vama Veche de 1 Mai

Zis şi făcut, cu camera pornită a intrat într-un supermarket din Vama Veche. "Ia uite! 500 de mililitri (n.r. de suc Fanta), 12 lei şi 50 de bani. Uite, şi Cola la fel! Stop, stop! Până aici, gata! O pungă de Bake Rolls, cât are? 80 de grame, uite cât e, 14 lei! Te rog! Snickers, 12 lei. Am venit cu 50 de lei. Vreau să văd ce pot să-mi iau cu 50 de lei. Să nu cumva să vreţi să vă luaţi cafea! (n.r. arată spre un preţ de 42 de lei)", arată ea.

Iar "surprizele" de la raft continuă. "Nu se mai poate aplica chestia aia că te duci la o fată cu o ciocolată. 40 de lei. 25 de lei o d-asta de... (n.r. biscuiţi cu ciocolată). 40 de grame de Pringles, 15 lei. Varianta mare, 165 de grame, 28 de lei. Un corn 7Days Max, 12 lei. Mă băiatule, unde am ajuns? În ce lume cineva ar da 28 de lei pe o cutie?", se întreabă tânăra.

Pe acelaşi subiect

"9 lei pufuleţii ăştia, că pe ăştia ţi-i iei când eşti sărac şi efectiv n-ai ce să mănânci. Vreau să plec de aici că sunt foarte scumpe, sunt mai scumpe decât ştiam eu, oricum, mai scumpe decât anii trecuţi. Şi totuşi Vama Veche e Vama Veche, frate, dacă era la Loft mai înţelegeam", încheie ea filmuleţul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Concluzia se trage de la sine: distracţia în Vama Veche este, într-adevăr costisitoare. Iar cheltuielile se adună, de la transport, la cazare, plajă şi alimentele consumate pe perioada sejurului la mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 9 voturi
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri economice » Preţuri uriaşe în magazinele din Vama Veche. Ce poţi cumpăra de 50 de lei dintr-un supermarket: "Stop! Până aici, gata!"