Antena Meniu Search
x

Chirie uriaşă pentru un apartament din Cluj pe 4 zile, în perioada Untold. E echivalentul chiriei pe un an

Anual, la Cluj are loc festivalul UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din țară care atrage zeci de mii de tineri, fapt care îi face pe proprietarii de locuințe să ridice prețurile pentru cazări. Unii dintre ei deja au început să posteze anunțuri de închiriat, însă suma cerută pentru o doar patru zile pare mai degrabă chiria pe un an. 

de Redactia Observator

la 29.04.2024, 19:02

Chirie uriaşă pentru un apartement din Cluj pe 4 zile, în perioada Untold. E echivalentul chiriei pe un an
Chirie uriaşă pentru un apartement din Cluj pe 4 zile, în perioada Untold. E echivalentul chiriei pe un an - Profimedia (poză ilustrativă)

Astfel, pentru perioada 8-14 august 2024, când se desfășoară UNTOLD, un apartament de 40 mp, cu o baie, bucătărie și un dormitor, a ajuns să coste pe site-ul de rezervări booking.com, nu mai puțin de 38.000 de lei, echivalentul a aproximativ 7600 de euro, potrivit ȘtirideCluj.ro.

Cum cât se închiriază un apartament în perioada festivalului UNTOLD

Aceștia sunt banii pe care îi obține de obicei un proprietar care închiriază timp de un an un apartament la sumă considerabilă de aproximativ 630 de euro pe luna.

Deși prețul este exorbitant, apartamentul a fost deja închiriat pentru perioada festivalului și nu mai este disponibil pentru rezervare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Chirie uriaşă pentru un apartament din Cluj pe 4 zile, în perioada Untold. E echivalentul chiriei pe un an