Antena Meniu Search
x

Video Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii

Angajaţii români vor primi anul acesta trei tipuri noi de vouchere. Anunţul a fost făcut de ministrul muncii. Noul proiect ar putea fi lansat în luna mai, iar finanţarea este din bani europeni. 

de Redactia Observator

la 25.04.2024, 17:54

Vezi și

Angajații români ar putea primi un ajutor financiar, sub forma unor vouchere pentru competențe digitale, lingvistice și cele "verzi".

Simona Bucura-Oprescu, Ministrul Muncii: Anul acesta vom veni cu 3 tipuri de vouchere, pentru competenţe digitale fiindcă din păcate România e pe ultimele locul în UE în ceea ce priveşte gradul acestor competenţe, pentru competenţe lingvistice pentru că trăim într-un mediu din ce în ce mai competitiv, motiv pentru care nevoia de cunoaştere a limbilor străine este importantă pentru un angajat şi, nu în ultimul rând, fiindcă deja trebuie să mergem pe tendinţele viitorului care sunt de locuri de muncă verzi, să-i pregătim pe angajaţi pentru asta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri economice » Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii