Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ultimul weeekend de vară la mare: plajele pline, apa mării e mai caldă decât în plin sezon

Vara se apropie vertiginos de final, din păcate. Dar ultimul weekend calendaristic de vară se dovedeşte unul mai aglomerat decât cele din plin sezon. Responsabile pot fi şi preţurile, teoretic mai mici. Sau, pur şi simplu, cheful de distracţie estivală al românilor.

de Redactia Observator

la 25.08.2018 , 23:32

Vara se apropie vertiginos de final, din păcate. Dar ultimul weekend calendaristic de vară se dovedeşte unul mai aglomerat decât cele din plin sezon. Responsabile pot fi şi preţurile, teoretic mai mici. Sau, pur şi simplu, cheful de distracţie estivală al românilor. Una peste alta, sunt aproximativ 180 de mii de turişti la mare acum. Iar asta înseamnă şi cozi interminabile pe şosea, la şezlonguri şi la terase.

În ultimul weeekend de vară la mare nu este nicio diferenţă între atmosfera de acum şi cea de acum o lună. Plaja este la fel de plină, oamenii rămân aici până seara, ba unii dintre ei fac baie in mare si după lăsarea întunericului.

Vremea va fi bună si saptamana viitoare, aşa că unii dintre patronii pensiunilor profită. Spun că vor păstra preţurile din plin sezon, tocmai pentru ca cererea este foarte mare. Asa se face ca o camera in Costineşti costa cam 300 de lei pe noapte.

Vezi și

Exista, evident, si varianta pensiunilor unde o camera nu costa mai mult de 50-60 de lei. Tinerii spun ca în stațiunea care nu doarme niciodata se simt cel mai bine asa ca aleg să vină aici an de an.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri economice » Ultimul weeekend de vară la mare: plajele pline, apa mării e mai caldă decât în plin sezon