Antena Meniu Search
x

Video A vrut să moară la 11 ani, sătul de prea multă carte. Elevul din Bucureşti care s-a aruncat în faţa colegilor s-a ales cu fractură la umăr

Încă un gest extrem din partea unui adolescent - al patrulea în ultima săptămână. Un elev de 11 ani din Bucureşti s-a aruncat de la etajul unei şcoli particulare într-o pauză, sub privirile colegilor.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 15.12.2023, 09:26

Vezi și

Băiatul este internat la Spitalul Grigore Alexandescu, în acest moment.  Are fractură la umăr şi multiple leziuni la nivel toracal, spun medicii însă că starea lui este stabilă, este conştient şi că îi vor oferi şi consiliere psihologică, atât copilului, cât şi părinţilor acestuia.

A vrut să moară la 11 ani, sătul de prea multă carte

Profesorii sunt absolut socaţi de ce s-a întâmplat acolo, pentru că acest elev de 11 ani are rezultate remarcabile la învăţătură şi nu este deloc un copil introvertit, care să fi dat semne de tristeţe ori de depresie. Directoarea spune că acest colectiv este unul foarte bine sudat şi că elevii se cunosc între ei încă de la grădiniţă.

De cealaltă parte, surse din anchetă spun că acest elev ar fi declarat colegilor săi că scoala este motiv pentru care ar fi recurs la acest gest extrem. Volumul mare de muncă l-a copleşit şi programul foarte încărcat din unitatea de învăţământ.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar şi pentru neglijenţă în serviciu. Urmează să investigheze cum a fost posibil ca un copil care în mod teoretic trebuie supravegheat cât este la şcoală, să sară pe geamul şcolii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Educatie » A vrut să moară la 11 ani, sătul de prea multă carte. Elevul din Bucureşti care s-a aruncat în faţa colegilor s-a ales cu fractură la umăr