Antena Meniu Search
x

Bacalaureat 2019. Subiectele pentru proba scrisă la matematică

Examenul de Bacalaureat 2019 a continuat astăzi cu proba la matematică, elevii având la dispoziţie trei ore pentru rezolvarea subiectelor, socotite din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 03.07.2019, 16:33

Bac 2019 subiectele la matematica
Bacalaureat 2019. Subiectele pentru proba scrisă la matematică - Profi Media

Examenul de Bacalaureat 2019 a continuat astăzi cu proba la matematică, elevii având la dispoziţie trei ore pentru rezolvarea subiectelor, socotite din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat.

136.087 de candidaţi s-au înscris pentru a susţine probele scrise ale examenului naţional de Bacalaureat 2019 în prima sesiune. Subiectele vor fi publicate în scurt timp de Observator.tv.

Bacalaureat 2019. Subiectele la matematică

Subiectele la matematică şi baremele de corectare au fost publicate de Ministerul Educaţiei, pe edu.ro.

Elevii au susţinut azi proba scrisă la matematică, obligatorie profilului. Timpul necesar rezolvării subiectelor la matematică este de 3 ore, iar elevii nu au avut voie să intre în sala de examen cu orice fel de lucrări: manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum şi cu orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare.

Nerespectarea acestor reguli va duce la eliminarea imediată din examen a candidatului de către preşedintele comisiei de examen, indiferent dacă materialele interzise au fost folosite sau nu.

Bacalaureat 2019. Subiectele la matematică

Aceleaşi reguli stricte prevăd că, din momentul distribuirii subiectelor, niciun candidat nu mai poate intra în sală şi niciun candidat nu poate părăsi sala, decât dacă predă lucrarea scrisă şi semnează de predarea acesteia. 

În cazuri excepţionale, dacă un candidat se simte rău şi solicită părăsirea temporară a sălii, el este însoţit de unul dintre asistenţi, până la înapoierea în sala de examen, dar timpul alocat rezolvării subiectelor nu va fi prelungit.

Număr de telefon pentru sesizarea probemelor la Bacalaureat 2019

Ministerul Educaţiei Naţionale a anunţat că existenţa unui numar Telverde 0800801100 pentru sesizarea eventualelor disfuncţionalităţi pe durata probelor scrise. Numărul va fi disponibil în perioada 1-4 iulie, între orele 8:00 - 16:00.

Elevii promovează Bacalaureatul dacă îndeplinesc următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor, au susţinut toate probele scrise şi au obţinut cel puţin nota 5 la fiecare dintre acestea, respectiv au obţinut cel puţin media 6 la probele scrise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Educatie » Bacalaureat 2019. Subiectele pentru proba scrisă la matematică