Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Desfășurare de forțe masivă în Argeș, pentru inaugurarea unui pod. Primarul le-a spus copiilor că de acum vor fi "niște fericiți"

Ce au în comun un contor de gaz, o conductă de apă şi un pod? Dacă nu ştiţi vă spunem noi: inaugurări cu mulţi politicieni, copii în costume populare şi sobor de preoţi. Ultima festivitate de acest gen a avut loc în Argeş. Construcţia lungă de 44 de metri, începută acum 5 ani, a fost în sfârşit finalizată. Motiv de discursuri peste discursuri şi felicitări între autorităţi.

de Redactia Observator

la 26.05.2022 , 21:20

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Va mai curge multă apă sfinţită pe şosele, conducte de gaz, apă şi pe alte realizări măreţe din România până când autorităţile locale vor renunţa la festivism. De data asta slujba de sfinţire a avut loc pe podul peste râul Târgului din comuna Mihăieşti, în judeţul Argeş. Evenimentul a avut oaspeţi de seamă: pe preşedintele Consiliului Judeţean, care a fost întâmpinat conform funcţiei, şi pe cei doi vicepreşedinţi.

Au urmat discursurile, în care fiecare a adus mulţumiri nu numai divinităţii, ci şi celorlalţi oficiali pentru finalizarea contrucţiei.

Vezi și

Ion Mînzînă, preşedinte CJ Argeș: Obligaţia noastră a tuturor este să facem cât mai multe lucruri bune. Cred eu că şi actuala doamnă primar, ca o urmaşă a domnului primar, doreşte acelaşi lucru. De aceea nu cred că ne vom opri aici.

Pe acelaşi subiect

Pod sfințit cu preoți

La slujba de sfinţire au participat şi 10 copii din comună, cărora li s-a explicat importanţa ceremoniei şi cum li s-a schimbat viaţa în cinci ani.

Andreea Crîmpiță-Matei, primar Mihăeşti: Aici exista un pod de lemn. Un pod al căror blăni erau foarte distanţate şi dacă nu erai atent pe unde-ţi pui pasul, riscai să scapi în râu. Ei bine, voi astăzi sunteți niște fericiți, pentru că uitați pe ce lucrare grandioasă o să pășiți în viaţa asta, da?

Andreea Crîmpiță-Matei a fost aleasă primar la Mihăiești în 2020, după ce tatăl ei, Gheorghe Matei a condus localitatea vreme de 20 de ani. După terminarea celui de-al cincilea mandat, ANI i-a interzis să mai candideze pentru următorul. Valoarea investiţiei este de 3 milioane şi jumătate de lei. Construcţia are şi o garanţie, care se întinde pe o perioadă de 5 ani. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Educaţie » Desfășurare de forțe masivă în Argeș, pentru inaugurarea unui pod. Primarul le-a spus copiilor că de acum vor fi "niște fericiți"