Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nelu Tătaru anunță posibile schimbări pentru elevi odată cu reluarea cursurilor (Video)

Nelu Tătaru a anunțat că se va întâlni, astăzi, cu ministrul Educației pentru a discuta în ce condiții se vor putea întoarce elevii la școală odată cu relaxarea restricțiilor. 

de Veronica Micu

la 22.04.2020 , 09:32

Tătaru a declarat că relaxarea măsurilor ar putea începe după 15 mai Nelu Tătaru anunță posibile schimbări pentru elevi odată cu reluarea cursurilor - Hepta
  • Astăzi s-ar putea decide când se vor deschide școlile.
  • Nelu Tătaru spune că relaxarea măsurilor ar putea începe după 15 mai.

Ministrul Sănătății a declarat că se ia în calcul redeschiderea școlilor la sfârșitul lunii mai sau la începutul lunii iunie. 

"Trebuie să avem foarte mare grijă la tot ce înseamnă copii, la tot ce înseamnă circuitul copiilor, dacă vom face mai multe schimburi, dacă vor fi mai puține ore, dacă vom avea acele biocide, dacă vom avea și măscuțe. Dar sunt protocoale pe care le stabilim și le vom adapta la nevoile monetului", a spus Nelu Tătaru.

De asemenea, el a precizat că relaxarea măsurilor ar putea începe după 15 mai.

Articolul continuă după reclamă

"O relaxare nu o poți da în totalitate și pe tot teritoriul. Trebuie să o faci gradual și trebuie să o faci și în funcție de focarele în evoluție! Perspectiva este 15 mai", a afirmat ministrul la Antena 3.

Nelu Tătaru a mai spus că, deocamdată, cinematografele nu se deschid, însă hotelurile și restaurantele s-ar putea deschide la 15 mai, "gradual și cu anumite precauții".

Astăzi, la ora 12.00, Klaus Iohannis se întâlnește cu prim-ministrul Ludovic Orban, cu ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, cu ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și cu şeful DSU, Raed Arafat, pentru discuții despre măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19.

Citește și:
Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Educaţie » Nelu Tătaru anunță posibile schimbări pentru elevi odată cu reluarea cursurilor (Video)