Antena Meniu Search
x
LIVE

Rezultate Bacalaureat 2019. 177 de elevi au luat nota zece pe linie

Emoţiile pentru absolvenţii de liceu s-au risipit, după publicarea rezultatelor la Bacalaureat! Aproape 74 la sută dintre elevi au absolvit examenul, cu un procent mai mult faţă de anul trecut.

De Redactia Observator la 08.07.2019, 16:58
Vezi și

Emoţiile pentru absolvenţii de liceu s-au risipit, după publicarea rezultatelor la Bacalaureat! Aproape 74 la sută dintre elevi au absolvit examenul, cu un procent mai mult faţă de anul trecut. 177 de elevi au luat 10 pe linie. Rezultatele finale vor fi însă afişate abia sâmbătă, după analizarea contestaţiilor.

7 elevi din Argeș au luat nota maximă. 5 învaţă la același liceu.

BIanca Gănescu, elevă cu media 10: Merg în Anglia. Am fost conditionata de nota de la bac, sa ia 9.80 și acum ca am luat 10 sunt intrata.

O altă elevă de 10 ne-a spus care este secretul rezultatului obţinut.

Irina Botea, elevă cu media 10: Nu conteaza cât de pregătești ci cât de statornic ești. Pe parcursul celor 4 ani am acumulat informațiile.

Au fost profesori care au venit special la liceu, ca să afle rezultatele. La Bacău, de fericire, câţiva elevi au dat ture prin oraş, cu maşina.

Rezultatele de la bac au fost afişate pe site-ul Ministerului Educaţiei dar şi la avizierele liceele. Rezultatele arată că procentul cel mai de promovare a fost inregistrat in sectorul 4 la Capitalei.

81 la suta dintre elevi au fost admişi. Imediat în top urmează Clujul unde rara de promovabilitate de apropie de 81 de procente, urmat de Iasi, Bacău şi Sibiu.

La Cluj sunt licee cu tradiţie unde nu a picat nimeni.

Valentin Maxim Oros, directorul Colegiului Naţional "George Coşbuc" din Cluj-Napoca: El al 4-lea an in care rata de promovabilitate este de suta la suta. Rezultatul e previzibil pentru ca știam că avem elevii foarte buni.

La Mureş, momentul afişării rezultatelor a fost aşteptat de toată lumea.

Elev Colegiul Naţional "Unirea", Târgu-Mureş: 10 la info. Informatica a fost, da. Punctul meu forte. M-am pregătit mult. Și se vede.

La Oradea, la unul dintre licee peste 75 la sută dintre absolvenţi au fost respinşi.

Încordarea a fost maximă şi la Bucureşti, înainte de aflarea rezultatelor.

Reporter: Ce planuri ai?

Octavia Seca, elevă: O să merg în America, pe bussines internaţional. Am fost acolo într-o tabără de vară, mi-a plăcut foarte mult. 

Rezultatele finale vor fi afişate sâmbătă, după analizarea contestaţiilor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Educatie » Rezultate Bacalaureat 2019. 177 de elevi au luat nota zece pe linie