Antena Meniu Search
x

Video Care este accesoriul obligatoriu din această vară

Care este accesoriul nelipsit din geanta unei femei în această perioadă? Ochelarii de soare, care nici bărbaţilor, de altfel, nu trebuie să le lipsească! Pe lângă faptul că ne protejează, pot scoate orice ţinută din anonimat. Asta dacă îi alegem cum trebuie.

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 09.05.2022, 14:01

Vezi și

Vă propunem o variantă mult mai mică spre deosebire de varianta scut, care este cu mult mai mare. Şi ce sa vezi? Vine bine! Chiar poate fi un produs statement care să îţi salveze o ţinută în momentul în care tu te îmbraci basic sau optezi pentru o cămaşă simplă sau o ţinută all black. Dacă vii cu un astfel de accesoriu, ţinuta ta se schimbă complet.

Vlad Gordan: “E foarte importantă atitudinea atunci când ne alegem o pereche de ochelari, dar bineînţeles, mergem şi ne consiliem şi în funcţie de fizionomie. Este important ca produsul pe care îl alegem să îmbrace şi să sublinieze trăsăturile noastre - zona sprâncenelor, a ochilor, momentul în care noi zâmbim. În general căutam să echilibrăm. În momentul în care avem o formă a feţei rotundă, optăm pentru variante mai pătrate, mai square. În momentul în care avem o formă a feţei mai pătrată, optăm pentru o formă mai roundă.”

Marile case de modă dau tonul

Fiind vorba de acest "love parade", trebuie întotdeauna să ne amintim că în dragoste mai şi plângem. Prin urmare, regăsim această “lacrimă” şi în ochelari.

Vlad Gordan: “În acest sezon, casele mari de modă propun nişte variante oversize pentru tot ceea ce înseamnă ochelari de soare şi nu numai. Inclusiv pe ramele de vedere am început să avem din ce în ce mai multe piese oversize, dar totodata mergem si pe un aer vintage al pieselor, bineînţeles, adaptate, stilizate şi nu în ultimul rând, foarte glamouroase. În general, majoritatea caselor importante de modă propun variantele de măşti sau shield cu o singură lentilă."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Care este accesoriul obligatoriu din această vară