Antena Meniu Search
x

Cristiano Ronaldo i-a enervat pe nemţi. O legendă a Germaniei l-a luat la rost după o execuţie spectaculoasă: "Un imbecil"

Fostul internaţional german Dietmar Hamann l-a făcut "imbecil" pe atacantul portughez Cristiano Ronaldo, pentru un gest tehnic din meciul cu Germania, pe care fostul jucător al echipei Bayern Munchen îl consideră sfidător, informeaă lefigaro.fr, citat de news.ro.

de Redactia Observator

la 21.06.2021, 14:46

Cristiano Ronaldo i-a enervat pe nemţi. O legendă a Germaniei l-a luat la rost după o execuţie spectaculoasă: "Un imbecil"
- Profimedia

În minutul 21 al meciului, după ce a deschis scorul cu cinci minute mai devreme, Cristiano Ronaldo a reuşit o execuţie tehnică spectaculoasă în faţa fundaşului german Antonio Rudiger. Starul portughez a făcut un "sombrero", preluând înalt o minge primită, peste Rudiger, apoi a pasat balonul din aer cu călcâiul, precis, către un alt coechipier, în timp ce se uita în partea opusă.

"Asta nu înseamnă nimic. Ridică mingea, se preface că o controlează şi o trimite fără să se uite... Desigur, este frumos şi ştim că este capabil să facă astfel de execuţii. Dar, într-un fel, cred că subestimează adversarul. Nu e decât 1-0 şi face asta, acum pare un imbecil", spus Hamann, la postul RTE, unde este consilier pentru Euro-2020.

După acel moment. Portugalia a primit o lecţie de fotbal pe Allianz Arena. Fostul mijlocaş defensiv a vorbit despre o fantezie de care a beneficiat în cele din urmă Germania. Astfel, după prima jumătatea de oră de joc, un "val alb" a lovit apărarea portugheză, aducând scorul de la 0-1 la 4-1 la scurt timp după pauză.

"Dacă îi întrebăm pe jucători (n.r. - germani) ce părere au despre asta, ei ne vor spune că au observat acest gest. Sunt sigur că ne vor spune că le-a dat un suflu suplimentar să întoarcă lucrurile. Ce încearcă el (n.r. - Ronaldo) să demonstreze? Poate că revenirea germană începe de acolo”, a explicat Hamann.

Pe acelaşi subiect

În vârstă de 47 de ani, Hamann, vicecampion mondial în 2002, a jucat în carieră la echipe ca Bayern Munchen, Newcastle United, Liverpool, Bolton, Manchester City şi a strâns 59 de selecţii la echipa naţională.

Portugalia, deţinătoarea trofeului, poate rata calificarea în optimile de finală ale Euro-2020. Franţa este lider în clasamentul Grupei F după două etape, cu patru puncte. Germania şi Portugalia urmează în clasament, cu câte trei puncte, iar Ungaria ocupă locul 4, cu un punct.

În ultimele meciuri, Germania joacă, miercuri, la Munchen, cu Ungaria, iar Portugalia, la Budapesta, cu Franţa, campioana mondială en titre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Euro 2020 » Cristiano Ronaldo i-a enervat pe nemţi. O legendă a Germaniei l-a luat la rost după o execuţie spectaculoasă: "Un imbecil"