Meniu
Search
x

Vedetele de la EURO au o problemă cu sponsorii turneului: Pogba a mutat o sticlă de bere după ce Ronaldo a fost deranjat de Coca Cola - VIDEO

Starurile prezente la EURO 2020 par să aibă probleme cu sponsorii competiţiei. După ce Cristiano Ronaldo a mutat două sticle de Coca Cola din faţa sa, acum şi Paul Pogba a avut un gest similar.

De Redactia Observator la 16.06.2021, 11:35

Vedeta naţionalei Franţei a mutat o sticlă de bere la conferinţa de presă de la finalul partidei dintre Franţa şi Germania. Pogba este musulman, iar religia îi interzice să consume alcool, motiv pentru care a luat sticla de Heineken din faţa sa.

Pogba a fost titular în partida de marţi seară contra Germaniei. Franţa a câştigat primul său meci de la EURO 2020, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost de fapt un autogol: Hummels a trimis mingea în proprie poartă, în prima repriză, şi a pecetluit soarta partidei. Asta chiar dacă Franţa a avut o bară şi două goluri anulate.

Cristiano Ronaldo a mutat 2 sticle de Coca-Cola de pe masa lui la conferința de presă: Beți apă! VIDEO

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Euro 2020 » Vedetele de la EURO au o problemă cu sponsorii turneului: Pogba a mutat o sticlă de bere după ce Ronaldo a fost deranjat de Coca Cola - VIDEO