Antena Meniu Search
x
LIVE

Video România, la primul meci găzduit vreodată la un Campionat European: Petrecerea de pe stadion s-a mutat în Centrul Vechi

Mii de suporteri din Austria şi Macedonia de Nord au trăit la intensitate maximă meciul de debut de la Euro 2020, ce a avut loc seara trecută, pe Arena Naţională, primul găzduit vreodată de România la un Campionat European.

De Redactia Observator la 14.06.2021, 08:37
Vezi și

Austria a câştigat la scor confruntarea cu Macedonia de Nord, 3 la 1. Chiar şi aşa, n-au fost motive de supărare pentru susţinătorii celor două echipe, care au petrecut împreună, după meci.

Petrecere continuată în Centrul Vechi

Petrecerea de ieri a continuat tot în Centrul Vechi, până la miezul nopţii, iar pentru cei ce s-au grăbit să se întoarcă acasă, aceasta s-a ţinut chiar în autobuz, pe drumul spre aeroport.

Imaginile au fost postate pe reţelele sociale chiar de suporteri. Următorul meci găzduit pe Arena Naţională va avea loc joi, când Macedonia de Nord va întâlni Ucraina.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Euro 2020 » România, la primul meci găzduit vreodată la un Campionat European: Petrecerea de pe stadion s-a mutat în Centrul Vechi